Δέχθηκε επίθεση ο Ζωγράφος

Μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε ο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ από αγνώστους

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει γι’ άλλη μία φορά απίστευτες καταστάσεις, με τον Χριστόφορο Ζωγράφο να δέχεται επίθεση με ρόπαλο (!) από αγνώστους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάσειση. Το συμβάν έγινε λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ενώ ο συγγενής του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Κώστας Ακρίδας, αποφάσισε να σχολιάσει το τραγικό αυτό γεγονός στην συχνότητα του SentraFM.

Αναλυτικά:

Για την υγεία του Χ. Ζωγράφου: »Ευτυχώς είναι καλά. Δέχτηκε πολλά χτυπήματα, λιποθύμησε, φώναξε βοήθεια… Δέχτηκε χτυπήματα με σιδηρολοστό στα πόδια, στο χέρι, που υπέστη και κάταγμα και θα κάνει επέμβαση και στο κεφάλι, που για ένα χιλιοστό γλίτωσε το μοιραίο. Δόξα τω Θεώ είναι ζωντανός! Είναι δολοφονικό το χτύπημα«.

Για το αν είχε δεχτεί απειλές τις τελευταίες ημέρες: »Είμαι σοκαρισμένος. Δεν είχε γίνει τίποτα. Δεν είχε προκαλέσει. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το βρώμικο μυαλό που σκέφτηκε αυτή την κατάσταση, μόνο αυτός ξέρει γιατί το έκανε και ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει«.

Για το αν ήταν τυχαίο το timing της επίθεσης: «Δεν είναι τυχαίο. Δεν ξύπνησε κάποιος, είδε τον Ζωγράφο κι άρχισε να τον χτυπάει. Και γιατί δεν το έκαναν πριν ένα μήνα που ήταν απλός παρατηρητής και δεν ήταν στην ΚΕΔ; Αυτοί γνωρίζουν… Εμείς που σκεφτόμαστε απλά, δεν μπορούμε να πούμε γιατί έγινε αυτό το χτύπημα και που πάει αυτό το μήνυμα…«.

Για τη φετινή διαιτησία: «Γενικά πηγαίνει καλά η διαιτησία, αν εξαιρέσουμε το ματς της Τρίπολης. Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Όποιος εργάζεται, κάνει λάθη«.

Για τον Χίου Ντάλας: «Επρεπε να γίνει κάτι για να σταματήσει η καχυποψία. Είναι σε καλό δρόμο. Δεν υστερεί η Ελλάδα σε κατάλληλους ανθρώπους για να φέρουν σε πέρας αυτό το έργο. Υπάρχουν πολλοί που έχουν δουλέψει για τη διαιτησία.Αποβάλλεται η καχυποψία σιγά σιγά και πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερα πράγματα. Δεν νομίζω ότι επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο Ντάλας. Πιστεύω ότι με την εμπειρία του, τη στάση και την προσωπικότητά του θα βοηθήσει«.

πηγή: sport24.gr