Φήμη για προσφυγή κατοίκων στο ΣΤΕ κατά της «Αγιά Σοφιάς»

Διαβάστε το περίεργο δημοσίευμα που μιλάει για προσφυγή κατά του Ρυθμιστικού

Το άρθρο που ακολουθεί σε αυτό το άρθρο αναρτήθηκε από την ιστοσελίδα της “Εφημερίδας των Συντακτών”, ένα Μέσο που είναι πάντα πολύ καλά πληροφορημένο σχετικά με τα θέματα που αφορούν…. την παράταξη του Βασιλόπουλου.

Αναλυτικά το άρθρο: 

“Τη μέρα που οι καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική «έπνιξαν» και τη Νέα Φιλαδέλφεια, υπογράφηκε ο προϋπολογισμός της νέας περιφερειακής αρχής, αναθεωρημένος κατά 10% σε σχέση με τον προϋπολογισμό του απερχόμενου περιφερειάρχη Ν. Σγουρού.

Προβλέπει 13 εκατ. για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης -δεκαπλάσια χρήματα από τον προηγούμενο προϋπολογισμό- και 105 εκατ. για αθλητικές εγκαταστάσεις.

Από αυτά τα 20 εκατ. θα δοθούν για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ, 7 εκατ. για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ στην Αλεξάνδρας (απόφαση που έκρινε παράνομη το Ε’ κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου) και 18 εκατ. στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Ωστόσο, η δημοτική αρχή Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας επιφυλάσσεται να ασκήσει «όλα τα μέσα» την κατάλληλη στιγμή, με τους κατοίκους να ετοιμάζονται να προσφύγουν κατά του ψηφισμένου Ρυθμιστικού Σχεδίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας.”

πηγή: Η Εφημερίδα των Συντακτών