Μαύρος: “Σε καλό δρόμο η ΑΕΚ”

Διαβάστε τις νέες δηλώσεις του Θωμά Μαύρο στον SentraFM

Στην συνέχεια του άρθρου θα μπορέσετε να διαβάσετε μία πολύ όμορφη συνέντευξη του Θωμά Μαύρου στην συχνότητα του “SentraFM”, σχολιάζοντας την κατάσταση της ΑΕΚ και την διαχρονική αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά:

Για το τελευταίο του ματς με την φανέλα της ΑΕΚ: “Είχα μεγάλη στεναχώρια. Ήμουν από 7 χρονών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ένιωσα ότι ήρθε το τέλος, με πείραξε, με στεναχώρησε. Αγαπούσα πολύ τον κόσμο, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, όλους τους φιλάθλους. Δεν θα μπορούσα πια να παίζω με όλη την δύναμη της ψυχής μου και να τους προσφέρω χαρές και γκολ».

Για την μεγάλη αγάπη του κόσμου: «Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, νιώθω υπερηφάνεια και τιμή. Πολύς κόσμος με βλέπει στον δρόμο και μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια, νιώθω χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εκτός από το ποδοσφαιρικό επίπεδο με εκτιμούν και σαν άνθρωπο και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά. Τις χαρές που έχω νιώσει σαν ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να μου τις προσφέρει άλλος τομέας. Νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Γιατί δεν έχει εμπλακεί σε κάτι σχετικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου: “Αν μπορεί κάποιος να προσφέρει πρέπει να κοιτάμε αν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του και όχι αν έχει μεγάλο όνομα. Δεν θα προχωρήσουμε αν κοιτάμε τέτοιες λεπτομέρειες και μικροκοπλεξισμούς».

Για την ΑΕΚ και την σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και για το αν θα επιστρέψει ξανά σε κάποιο πόστο στην «Ένωση»: “Η ΑΕΚ είναι μέσα στην καρδιά μου και θα είναι μέχρι να πεθάνω. Έστω και με την παρουσία μου θέλω προσφέρω σε αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι πάει καλά. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα, γίνονται βήματα σταθερά και υπάρχει μια ανοδική πορεία για να φτάσουμε στην Α΄ Εθνική. Υπάρχουν άνθρωποι ικανότατοι, ο Μελισσανίδης, ο Μπάγεβιτς, που αγαπούν την ΑΕΚ, την προσέχουν και έχουν γνώσεις για το τι χρειάζεται. Είμαστε σε καλό δρόμο αν και απέχουμε πολύ από αυτό που όλοι θέλουμε. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Δημήτρη. Τον ξέρω και με ξέρει. Αν υπάρχει μια θέση που μπορώ να προσφέρω και το κρίνουν να πάω. Διακοσμητικά και να είμαστε σαν κηφήνες στο σώμα της ΑΕΚ όχι δεν θα το ήθελα. Θα ήθελα να βοηθήσω την ΑΕΚ με όλη μου την καρδιά».