Σαρρής: “Έχει δεχθεί απειλές και ο Χιού Ντάλας”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος.

Έντονα προβληματισμένος από την επίθεση στον διαιτητή Ζωγράφο είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ πριν τη σέντρα στο ματς της Εθνικής, ξεκαθάρισε ότι η αναβολή ήταν μονόδρομος.

«Αυτή ήταν η πέμπτη απόπειρα ανθρωποκτονίας το τελευταίο διάστημα. Τα χτυπήματα στον κύριο Ζωγράφο ήταν πάρα πολλά και σοβαρά. Ήταν μονόδρομος για την ΕΠΟ αυτή η απόφαση. Δεν μας ζήτησαν οι διαιτητές να το πράξουμε. Δεν πάει άλλο, έφτασε η στιγμή όλοι οι αρμόδιοι να λάβουμε μέτρα για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος. Για να μην θρηνήσουμε νεκρούς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Όταν στοχοποιούνται κάποιοι μέσα από δηλώσεις παραγόντων, κανάλια και εφημερίδες, μοιραία θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Οι ίδιοι που επενδύουν στο ποδόσφαιρο πρέπει να το δουν στην πραγματική του διάσταση και όχι όπως το βλέπουμε στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρόσθεσε: «Είδα πριν από λίγο τον Χιου Ντάλας, είναι θορυβημένος. Έχει δεχθεί και αυτός απειλές. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αν θα συνεχίσει. Έφτασε η στιγμή να καθίσουμε όλοι σοβαρά και να φτιάξουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου για να μην θρηνήσουμε θύματα».

Πηγή: gazzetta.gr