Απειλές Κούγια σε Μελισσανίδη!

To... μεγάλο αφεντικό έσπευσε να στηρίξει ο Αλέξης Κούγιας, απειλώντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Την πρόθεσή της να ψάξει… εξονυχιστικά, τα όσα καταγγέλθηκαν σήμερα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέφρασε με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί μάλιστα εκτοξεύουν… απειλές προς άγνωστη κατεύθυνση, σε περίπτωση που αποδειχθούν αληθή.

Την ίδια ώρα, σχετική δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της Αχαϊκής ΠΑΕ, απειλώντας ευθέως τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τα όσα καταγγελθήκαν για τις αίτιες της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΕΔ Χριστοφόρου Ζωγράφου και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:
1. Το δικηγορικό γραφείο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια θα ζητήσει από τις αρμόδιους αρχές να λάβει γνώση όλου του φάκελου που σχετίζεται με την απόπειρα δολοφονίας του Χριστόφορου Ζωγραφου.
2. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα επισκεφτεί το πρωί προσωπικά τον Χριστόφορο Ζωγράφο για να πληροφορηθεί τι ακριβώς προηγήθηκε της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του.
3. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ζητήσει συνάντηση με τους κ.κ. Ανδριανο, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. πρόεδρο της ΚΕΔ και με τον πρόεδρο της Football league Σπύρο Καλογιάννη και θα ζητήσει εξηγήσεις για τους αληθείς λόγους της αναβολής του αγώνα Παναχαϊκή-ΑΕΚ ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου και ανεβλήθη για περιέργους και ανεξήγητους λογούς.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την αποκάλυψη της αληθείας και εφόσον τα όσα ανακοινωθήκαν σήμερα είναι αληθή, οι εξηγήσεις για αυτούς που τα μεθόδευσαν θα είναι άμεσες.
Ο πόλεμος και η βρώμια εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πρέπει επιτέλους να τελειώσουν και η ποδοσφαιρική ομάδα της 3ης πόλης της Ελλάδας θα πάρει τη θέση που της ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη Δευτέρα θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Δήλωση Αλέξη Κούγια:

«Έχω μεγάλο χρονικό διάστημα να ασχοληθώ με τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το καλοκαίρι είχα αποφασίσει από το ποδόσφαιρο και να αφιερωθώ στα δυο παιδιά και την επιστήμη μου. Έμεινα όμως γιατί δεν ήθελα να φύγω ηττημένος από τους λίγους αλλά ισχυρούς βρώμικους που καταστρέφουν το ωραιότερο άθλημα του κόσμου.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αν είναι βάσιμα τα όσα κατήγγειλε ο Μαρινάκης, οι Μελισσανίδης, Ανδριανός, αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. και οποιοδήποτε άλλος έστησε αυτή τη βρώμικη ιστορία θα τρέχουν μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα».