Το δολοφονημένο ποδόσφαιρο και ο πόλεμος Μελισσανίδη – Μαρινάκη

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τα όσα έγιναν ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον δεύτερο να κατηγορεί τον «Τίγρη» για την επίθεση στον Ζωγράφο.

Αναλυτικά:

SportDay

«Δολοφονημένο  ποδόσφαιρο», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Η Εθνική διασύρθηκε, ο Ζωγράφος δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Ο Μαρινάκης καταγγέλλει τον Μελισσανίδη και η ΕΠΟ κλείνει το μαγαζί».

Goal

«Μέχρι το τέλος», είναι ο τίτλος της Goal, η οποία σχολιάζει: «Πυρηνικός πόλεμος Μαρινάκη – Μελισσανίδη, πάνω από τον ξυλοκοπημένο Χριστόφορο Ζωγράφο, με θύμα το ποδόσφαιρό μας. Επίθεση με βόμβες του Μαρινάκη, σφοδρή αντίδραση Μελισσανίδη εναντίον της ΕΠΟ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Ο Σαρρής με απόφαση μνημόνιο ανέβαλε από τη Δευτέρα όλα τα πρωταθλήματα, ενώ ο αθλητικός εισαγγελέας τους κάλεσε για εξηγήσεις».

LiveSport

«Μπαζούκας», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Ο πόλεμος Μαρινάκη – Μελισσανίδη, μαίνεται πλέον ανοιχτά και είναι μέχρις εσχάτων», παράλληλα αναφέρεται: «Ανοιχτά κατά του γηπέδου ο Βασιλόπουλος».

Ώρα των Σπορ

«Κόκκινος τρόμος από την ΑΕΚ της Β’ Εθνικής», γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα και σχολιάζει: «Δικαιώνει απόλυτα όσα λέγονται για τρομάρα ενόψει της επιστροφής της Ένωσης. Προκαλεί πανικό στους οπαδούς της ομάδας του, για την επερχόμενη επέλαση της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ», ενώ παράλληλα αναφέρεται: «Από κοντά ο ερυθρόλευκος Δήμαρχος».