«Η Ελλάδα ντροπιάστηκε με το φιάσκο από τα Νησιά Φερόε»

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρονται στην ντροπιαστική ήττα της Εθνικής από τα Νησιά Φερόε.

Η χθεσινή ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τα νησιά Φερόε, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την UEFAκαι τα διεθνή ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, αναφέρεται πως «τα Νησιά Φερόε άφησαν το στίγμα τους», ενώ τονίζεται πως «αδυνατούσε ο Ρανιέρι να εξηγήσει τα αίτια του αποτελέσματος. Έχασαν την πίστη τους στην ομάδα οι Τοροσίδης και Κονέ».

Η βρετανική Daily Mail αναφέρεται στην διαφαινόμενη απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο της Εθνικής, γράφοντας: «Κοντά στην απομάκρυνση από τον πάγκο ο Ιταλός τεχνικός μετά την εξευτελιστική ήττα. Δεν βοήθησαν τους εαυτούς τους οι παίκτες του, αδυνατούσαν να βρουν διαδρόμους για την εστία των Νήσων Φερόε».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τη χθεσινή ήττα «Gazzetta dello Sport», λέγοντας ότι: «Ο Ρανιέρι είχε την ευκαιρία για τη… λύτρωσή του έπειτα από το κακό ξεκίνημα της Ελλάδας στα προκριματικά, όμως τα Νησιά Φερόε ξεπέρασαν κάθε προσδοκία».

Για τον χθεσινό αγώνα μιλάει και το αμερικανικό «FoxSports» και συγκεκριμένα μιλάει για την  «ομάδα που πριν μια δεκαετία κατέκτησε το Euro και είχε παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας», ενώ οι Γερμανοί, μέσω του spiegel.de, τονίζουν:  «Η Ελλάδα ντροπιάστηκε με το φιάσκο από τα Νησιά Φερόε».