«Τιμή για μένα να ενδιαφερθεί η Εθνική Ελλάδας»

Αρχίζει και ζεσταίνεται επικίνδυνα ο γάμος Ελλάδα-Τραπατόνι

Ο γνωστός Ιταλός προπονητής Τζιοβάνι Τραπατόνι εμφανίζεται από διάφορα Μέσα ως ο διάδοχος του Κλάουντιο Ρανιέρι και ο 75χρονος πλέον τεχνικός μίλησε στο gazzetta.gr αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Εθνικής μας.

Αναλυτικά:

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του “Τραπ”, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο να εργαστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

“Δεν ξέρω τι θα γίνει, περιμένω. Δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση, όμως αυτά είναι πολύ καλά νέα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός. Φυσικά και θα ήθελα να εργαστώ στην Εθνική Ελλάδας”.

Ο “θρυλικός” Ιταλός προπονητής θεωρεί πως παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα η Ελλάδα διαθέτει ποιότητα σαν ομάδα.

“Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες με καλό όνομα στην Ευρώπη. Σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν είναι κακή ομάδα. Γνωρίζω τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και έχω καλή γνώμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχω έρθει πολλές φορές ως αντίπαλος στην Ελλάδα, σε πολλά ευρωπαϊκά ματς στο παρελθόν. Η Ελλάδα είναι μία όμορφη χώρα με μεγάλη ιστορία και δεν θα έλεγα όχι σε μία τέτοια προοπτική. Ίσως και να συμβεί αυτό, θα δούμε”.

Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι δηλώνει στο gazzetta.gr πως τα πάντα μπορούν να συμβούν παρά το τραγικό ξεκίνημα της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016.

“Eίναι πολύ δύσκολο αλλά τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Η εθνική Ελλάδας πρέπει να το πιστέψει όμως και να βελτιωθεί. Και άλλες μεγάλες εθνικές ομάδες μετά το Μουντιάλ αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πιστεύω μπορεί να πάει καλύτερα στη συνέχεια, για μένα θα είναι μεγάλη τιμή να καθίσω στον πάγκο της Ελλάδας”.

πηγή: gazzetta.gr