Γκαγκάτσης προς Μαρινάκη: “Όταν κάηκε ο φούρνος δεν αναβλήθηκε το πρωτάθλημα”

Διαχώρισε την θέση του από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν αντίθετος με την πρόταση για την αναβολή των πρωταθλημάτων και ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο ΔΣ της Super League, Μάκης Γκαγκάτσης, φρόντισε να διαχωρίσει την θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Παράλληλα, σχολίασε και κάποιες ενδιαφέρουσες πτυχές από το ένδοξο… παρελθόν.

Αναλυτικά:

“Ναι μεν καταδικάζουμε την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο, όμως διαφωνούμε κάθετα με την αναβολή των πρωταθλημάτων. Και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί να αναβληθούν τώρα τα πρωταθλήματα και όχι στις περιπτώσεις που έγιναν επιθέσεις στον Κωνσταντινέα και τον Βασάρρα χωρίς να συμβεί το παραμικρό, όπως και στο ότι υπάρχει μία μεγάλη εισαγγελική έρευνα που δεν ευαισθητοποίησε κανέναν”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Γκαγκάτση, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κατηγορίες του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακος:

“Εσείς έχετε ενημέρωση από τον Γιώργο Σαρρή και όχι εμείς. Αν μας ενημερώσει και εμάς για κάτι τέτοιο τότε θα τοποθετηθούμε. Αυτή τη στιγμή δεν καταδικάζουμε κανέναν Μελισσανίδη γιατί δεν υπάρχει κάτι εις γνώση μας. Δεν υιοθετούμε τίποτα από αυτά που ισχυρίζεστε γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι”.

πηγή: contra.gr