Απειλήθηκε και ο Ντάλας;

Ο Σαρρής ανέφερε πως ο Χίου Ντάλας είχε δεχθεί απειλές στο παρελθόν

Αναλυτικά τα όσα είπε (και όσα… δεν είπε) ο Γιώργος Σαρρής, πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφορικά με το πολύ σοβαρό θέμα της δολοφονικής επίθεσης κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου.

“Αυτή ήταν η πέμπτη απόπειρα ανθρωποκτονίας το τελευταίο διάστημα. Τα χτυπήματα στον κύριο Ζωγράφο ήταν πάρα πολλά και σοβαρά. Ήταν μονόδρομος για την ΕΠΟ αυτή η απόφαση.

Δεν μας ζήτησαν οι διαιτητές να το πράξουμε. Δεν πάει άλλο, έφτασε η στιγμή όλοι οι αρμόδιοι να λάβουμε μέτρα για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος. Για να μην θρηνήσουμε νεκρούς”, σημείωσε αρχικά, συνεχίζοντας:

“Όταν στοχοποιούνται κάποιοι μέσα από δηλώσεις παραγώντων, κανάλια και εφημερίδες, μοιραία θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Οι ίδιοι που επενδύουν στο ποδόσφαιρο πρέπει να το δουν στην πραγματική του διάσταση και όχι όπως το βλέπουμε στην Ελλάδα”.

Παράλληλα αποκάλυψε πως “είδα πριν από λίγο τον Χιου Ντάλας, είναι θορυβημένος. Έχει δεχθεί και αυτός απειλές. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αν θα συνεχίσει”.

Τέλος επανέλαβε ότι “έφτασε η στιγμή να καθίσουμε όλοι σοβαρά και να φτιάξουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου για να μην θρηνήσουμε θύματα¨.

πηγή: sport24.gr