Κατάθεση Ζωγράφου: “Δυσαρεστημένοi οπαδοί πίσω από την επίθεση”

O άτυχος άνθρωπος που δέχθηκε την άνανδρη επίθεση δήλωσε ότι δεν είχε διαφωνίες με κανέναν και πιστεύει πως πίσω από την επίθεση κρύβονται δυσαρεστημένοι οπαδοί

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος, ο άνθρωπος που δέχθηκε μία δολοφονική-μαφιόζικοι επίθεση από αγνώστους, προχώρησε το Σάββατο σε κατάθεση αμέσως μετά το συμβάν. Σύμφωνα με τον 45χρονο, πίσω από την επίθεση κρύβονται “δυσαρεστημένοι οπαδοί” και τόνισε ότι εκτός από ένααπειλητικό τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο, δεν είχε άλλες διαφωνίες με κάποιον άλλον.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ όπως δημοσιοποιήθηκε από το Newsit.gr:

“Οπαδούς”… βλέπει πίσω από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής, Χριστόφορος Ζωγράφος. Αυτό κατέθεσε ο 45χρονος το Σάββατο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ.

Ο Ζωγράφος που νοσηλεύεται φρουρούμενος εξήγησε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας που ερευνά την υπόθεση ότι είχε δεχθεί ένα απειλητικό τηλεφώνημα με απόκρυψη κι από την άλλη γραμμή άκουσε: “Απατεώνες θα σας πετάξουμε στη θάλασσα”. Ο διαιτητής δεν έδωσε σημασία και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία, καθώς όπως επεσήμανε ότι δεν είχε χρέη ή οικονομικές διαφορές με κάποιον. Γι’ αυτό και δεν φοβήθηκε, ούτε και ζήτησε φρουρά!

“Είδα έναν νεαρό με σιδερολοστό! Εβαλα τα χέρια στο πρόσωπό μου. Άρχισε να με χτυπάει και συνέχισε μέχρι που έπεσα αναίσθητος. Δεν είδα πώς έφυγαν”, είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του και οι κάτοικοι της οδού Βελερεφόντου στον Κολωνό, όπου έγινε η επίθεση τόνισαν ότι όταν συνήλθε δεν μπορούσε καν να θυμηθεί που είχε παρκάρει από τα πολλά χτυπήματα…

Μάρτυρας ανέφερε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ότι ο ένας άντρας φορούσε κράνος και ο άλλος ήταν καραφλός.

Ο δε νευροχειρουργός του είπε ότι είναι πολύ τυχερός που ζει έπειτα από μια τόσο σφοδρή επίθεση, ενώ πρόκειται να χειρουργηθεί και στο χέρι την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή δεν είναι η μοναδική κατάθεση του διαιτητή θ’ ακολουθήσει και νέα συμπληρωματική με την ελπίδα ότι θα συνέλθει κι ίσως θυμηθεί και τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που τον χτύπησε με το σιδηρολοστό.