Κορωνιός: “Αυτό που μετράει είναι η νίκη”

Στο άγχος των παικτών της ΑΕΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Άγγελος Κορωνιός.

Τη θέση του Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου, του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, πήρε ο Άγγελος Κορωνιός. Ο Σέρβος προπονητής, δεν μπόρεσε να κάνει δηλώσεις, καθώς είχε κλείσει ο λαιμός του από την ένταση του παιχνιδιού και έτσι αντί αυτού μίλησε ο ασίσταντ κόουτς της ΑΕΚ.

Ο Κορωνιός στάθηκε στο άγχος των παικτών, δεδομένου ότι η νίκη ήταν απαραίτητη για την Ένωση και επεσήμανε πως το σημερινό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και πως είχαμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Δεν είχαμε πολλές μέρες να δουλέψουμε, κοιτάξαμε να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γινόταν την ομάδα. Δεν είχαμε υπομονή, ο Τόμας πέτυχε κρίσιμα καλάθια στο τέλος. Η ομάδα φάνηκε πως ήταν αγχωμένη, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Όλοι οι παίκτες ήταν αγχωμένοι, δεν έχω δει ξανά τον Σάκοτα να σουτάρει 1/9 τρίποντα. Η πίεση ήταν μεγάλη κι αυτή η νίκη είναι σημαντική για τη συνέχεια», είπε αρχικά ο Άγγελος Κορωνιός.

Σε ότι αφορά την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, υπογράμμισε: «Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει πως είναι πάντα δίπλα της. Ξέρουμε ότι τον έχουμε κοντά μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε».