Σαρρής: “Δεν μας ευνοεί η διακοπή”

O Γιώργος Σαρρής μίλησε για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τα προβλήματα που δημιουργεί στις ομάδες.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο αυτό επηρεάζει την ΑΕΚ, μίλησε στο «gazzetta.gr» o Γιώργος Σαρρής. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, τόνισε ότι αυτή η εξέλιξη δεν ευνοεί τον Δικέφαλο, αλλά υπογράμμισε πως οι παίκτες της ομάδας πρέπει να επικεντρωθούν στη δική τους δουλειά και να οδηγήσουν την ΑΕΚ στη Super League.

«Οι αρμόδιοι πήραν μια απόφαση, η οποία είναι σεβαστή. Πρέπει να μηδενίσουμε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο κόσμος, όπως σέβεται τους ποδοσφαιριστές έτσι πρέπει να κάνει και με τους διαιτητές. Δεν γνωρίζω αν είναι σωστή αυτή η λύση. Υπάρχουν αρμόδιοι για να το κρίνουν αυτό. Σίγουρα, όμως, πρέπει να γίνει κάτι και να λήξει αυτό, έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα τέτοια κρούσματα», είπε αρχικά ο αμυντικός της ΑΕΚ, ενώ για αν αυτή η διακοπή επηρεάζει αγωνιστικά την ομάδα, υπογράμμισε:

«Είμαστε ομάδα που κάνουμε πρωταθλητισμό και κάτι τέτοιο δεν μας ευνοεί καθόλου. Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή θα τελειώσουμε αργά φέτος και μη ξεχνάμε ότι είναι και τα πλέι οφ. Η Football League τελειώνει πολύ αργά, η Super League ξεκινάει νωρίς και επειδή η ομάδα θα πάρει την άνοδο θα υπάρχει λίγος χρόνος ξεκούρασης. Επίσης, θα είναι σοβαρό πρόβλημα αν μπουν τα ματς Τετάρτη – Κυριακή γιατί το πρόγραμμα θα είναι φορτωμένο» και κατέληξε λέγοντας: «Όπως και να έχει οι αρμόδιοι κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας που είναι, όπως και να εξελιχθεί το πρωτάθλημα, να οδηγήσουμε την ομάδα στην άνοδο».