Ονειρεύεται υποβιβασμό της ΑΕΚ ο Κούγιας!

Νέες... απειλές εις βάρος του Μελισσανίδη και της ΑΕΚ, από τον Κούγια.

Το… παραλήρημα εναντίον της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Μετά την προχθεσινή του… απειλητική τοποθέτηση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο «όπου φυσάει ο άνεμος» Αλέξης Κούγιας, επανήλθε σήμερα με νέες απειλές!

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, βλέποντας προφανώς πως για να δει την ομάδα του στην Α’ Εθνική, θα πρέπει να… συμπλεύσει με το “μεγάλο αφεντικό”, μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ», εκτοξεύοντας νέα πυρά για την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας ανέφερε: «Από τη στιγμή που διαπιστωθούν αυτά που είπε ο Μαρινάκης περί απειλών Μελισσανίδη, τηλεφωνημάτων εκβιαστικών με πίεση για συγκεκριμένους διαιτητές στο ματς Παναχαϊκή – ΑΕΚ, τηλεφωνικών γραμμών από τα γραφεία του Μελισσανίδη κ.λπ., από τη στιγμή που οι καταθέσεις των θυμάτων θα είναι παρόμοιες, δεν υπάρχει δικαστήριο που θα αθωώσει τους κατονομαζόμενους ως ηθικούς αυτουργούς σε απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για… υποβιβασμό της ΑΕΚ(!), λέγοντας: «Πρέπει να καλέσουν σε απολογία την ΑΕΚ για απόπειρα στησίματος ποδοσφαιρικού αγώνα. Τιμωρείται με ποινή υποβιβασμού η ΠΑΕ της οποίας πρόσωπο εμπλεκόμενο με την ιδιοκτησία ή τη διοίκηση κάνει αυτά τα πράγματα. Αν δεν το κάνουν, θα γίνει από μένα και την Παναχαϊκή μήνυση και καταγγελία. Διότι εμείς θα ήμασταν το θύμα. Ο Μελισσανίδης δεν είναι μόνο εμπλεκόμενος ως φυσικό πρόσωπο. Σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ εδώ και τόσο καιρό θεωρείται ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ΑΕΚ».