Παπαντωνίου: «Είμαι τυχερός που βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του Σάκοτα»

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε για τον Σάκοτα.

Ο Νώντας Παναντωνίου μίλησε χθες το βράδυ στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον προπονητή του, Σάκοτα, αλλά έκανε αναφορά και σε άλλα θέματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η εμπειρία και η καριέρα του τα λέει όλα δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ. Πιστεύει πολύ στη νέα προσπάθεια. Ο κόουτς προσπαθεί να φτάσει την ομάδα στην Ευρωλίγκα. Έχει έναν κορμό και θέλει να τον φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Από την ένταση δεν είδα καλά το σκορ και έκανα φάουλ για το καλό της ομάδας. Του απολογήθηκα και ζήτησα συγγνώμη ο κόουτς αντέδρασε όπως δεν αντιδρούν οι άλλοι. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του και πιστεύω ότι και ο Άγγελος Κορωνιός θα βοηθήσει και έμενα αλλά και τον Αθηναίου. Η έλευση του κυρίου Σάκοτα ήταν αυτό, που χρειαζόμασταν.Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος και πλέον στόχος είναι να δούμε την ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα».

Σχετικά με τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Η προσπάθεια του κόουτς ταυτίζεται με αυτήν της διοίκησης. Ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει τα πάντα για την ομάδα και προσπαθεί να την κάνει όλο και καλύτερη».

Σχετικά με τις αλλαγές του προπονητή: «Δεν βάζουμε ταβάνι γιατί μπορεί και μία ήττα να μας πάει και πιο κάτω. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή φάση, έχουμε καλή χημεία και είμαστε σαν οικογένεια. Η δουλειά του κόουτς φαίνεται γιατί έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι μας».