Αρνούνται να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη οι παίκτες

Δεν δέχονται να αγωνιστούν με τον ΠΑΟΚ!

Χαμός στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της «Ένωσης», με τους αθλητές να ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας αποχή. Μπορεί να πήραν τον έναν από τους συνολικά τρεις (!) μισθούς που τους οφείλονται και στην συνέχεια θα μπορέσετε να διαβάσετε το επίσημο δελτίου Τύπου του τμήματος βόλεϊ του συλλόγοθ.

«Συνεργάτης του Ανδρέα Ανατολιωτάκη βρέθηκε σήμερα στο κλειστό της Γλυφάδας και μίλησε στους παίκτες και στα μέλη της ομάδας βόλεϊ. Τους ενημέρωσε για τις προθέσεις του κ. Ανατολιωτάκη ο οποίος είναι να αναλάβει την Προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να επιλύσει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το τμήμα και ως χειρονομία καλής θέλησης πρότεινε την άμεση καταβολή ποσού περίπου 8.000 ευρώ έναντι των οφειλομένων τους.

Παράλληλα ζήτησε από τους παίκτες να συμμετάσχουν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Δευτέρα στο κλειστό της Πυλαίας για το πρωτάθλημα της Volleyleague, δίνοντας την υπόσχεση ότι σύντομα η νέα διοίκηση θα τακτοποιήσει τις οφειλές της. Οι παίκτες δεν πείστηκαν από την πρόταση και είπαν «όχι» στη μετάβασή τους στη Θεσσαλονίκη».