Κοτσάτος: «Εύχομαι να ανακουφίστηκε ο Αμερικάνος»

Για την επιτυχία της ολοκλήρωσης του στόχου της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία μίλησε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και δήλωσε πως ελπίζει ότι πια ο Γιώργος Αμερικάνος αισθάνεται ανακούφιση.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας, η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέφει στην Α1 έπειτα από τρία χρόνια απουσίας και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ελπίζει πως, πια, ο Γιώργος Αμερικάνος είναι ανακουφισμένος.

Επίσης, ο Κοτσάτος τόνισε πως ολοκληρώθηκαν οι στόχοι της πρώτης διετίας του πενταετούς πλάνου που έχει θέσει ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής και του τμήματος μπάσκετ.

«Η ΑΕΚ είναι ξανά στην Α1, εκεί που ανήκει και θα μείνει για πάντα από εδώ και πέρα. Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα δικαίωσης για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μας από το καλοκαίρι του 2012. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, περισσότερες από όσες μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Ζιάγκο και τους συνεργάτες του, τους αθλητές μας για την εξαιρετική χρονιά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Όλοι έχουν το μερίδιο τους στην επιστροφή της ΑΕΚ.

Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, αλλά δεν μένουμε εκεί. Πετύχαμε τους στόχους της πρώτης διετίας του 5ετούς πλάνου που έχουμε θέσει ως διοίκηση. Δεν σταματάμε, θέλουμε η ΑΕΚ να γυρίσει ξανά στην Ευρώπη και στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Με τη στήριξη του κόσμου μας θα ξαναγίνει Βασίλισσα η ομάδα που έμαθε μπάσκετ όλη την Ελλάδα.
Εύχομαι και ελπίζω από εκεί ψηλά, ο Γιώργος Αμερικάνος να ένιωσε το αίσθημα της ανακούφισης και της ικανοποίησης» είπε ο Κοτσάτος.