Δέλλας: “Σοβαροί ως το τέλος”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο σημερινό ματς έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας, που ζήτησε σοβαρότητα ως το τέλος.

Στην σωστή διαχείριση του άγχους, από την πλευρά των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, στάθηκε στις δηλώσεις του στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας. Επισήμανε ωστόσο ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και ζήτησε σοβαρότητα ως το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ: «Μετά και την μαθηματική άνοδο, όπως είχα πει ήθελα στα τελευταία ματς να δώσουμε ευκαιρία σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Ξέραμε ότι είχε ρίσκο αυτό και ότι η εικόνα δεν θα ήταν ίδια. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν καλή, αλλά στο δεύτερο που αλλάξαμε σε διάταξη και πρόσωπα βελτιώθηκε η εικόνα.  Βάλαμε γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και είχε και ο αντίπαλος δύο ευκαιρίες να σκοράρει καθώς μείναμε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά» και πρόσθεσε:
«Σε γενικές γραμμές προσπάθησαν τα παιδιά, κατανοώντας το άγχος του να παίζουν μπροστά σε κόσμο. Πρέπει να τους γίνει μάθημα, να διαχειρίζονται και το άγχος, αν θέλουν να παίζουν σε μεγάλη ομάδα. Θέλουμε τρεις νίκες μέχρι το τέλος. Να κλείσει η χρονιά, που έπρεπε να τελειώσει γρήγορα, αν ήταν δυνατόν σε μία μέρα. Πρέπει όμως να είμαστε μέχρι τέλους σοβαροί».