Οικονομόπουλος: “Το Δημόσιο υπερασπίζεται το συμφέρον της ΑΕΚ”

Ο Χάρης Οικονομόπουλος, με γραπτή του δήλωσε αναφέρθηκε στο θέμα της εκχώρησης των απαιτήσεων της ΑΕΚ από τον Ψωμιάδη, προς το Δημόσιο.

Γραπτή δήλωση απέστειλε στον Τύπο, ο Χάρης Οικονομόπουλος, με την οποία ουσιαστικά φωτογραφίζει τις εξελίξεις, σχετικά με την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από τον Ψωμιάδη προς το Δημόσιο και εν συνεχεία την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Αναλυτικά, ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε:
«Έστω και καθυστερημένα το Δημόσιο απέδειξε ότι και αντιλαμβάνεται το συμφέρον του από την εκχώρηση απαιτήσεων της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ και το υπερασπίζεται. Οι αρμόδιοι γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσω να παρασταθώ στο αυριανό δικαστήριο. Την ίδια ώρα, σε άλλη αίθουσα, θα επιχειρώ να αποτρέψω άλλη μιά απόπειρα φίμωσης της Ελευθεροτυπίας, λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές. Θα ήταν έγκλημα η αυριανή ματαίωση της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων να οδηγήσει στην ανατροπή της εκχώρησης των απαιτήσεών της προς το Δημόσιο, λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί αυτή νόμιμα. Αν, παρά τις διαβεβαιώσεις, η ΠΑΕ ΑΕΚ διαγραφεί άκαιρα από τα μητρώα, οι ευθύνες όσων δημόσιων λειτουργών, τυχόν, συνεργήσουν θα είναι τεράστιες. Κλείνοντας το κεφάλαιο αυτό εύχομαι το ηθικό πλεονέκτημα που αναδείχθηκε να διατηρηθεί ως παρακαταθήκη και στη συνέχεια», τόνισε ο κ. Οικονομόπουλος.