Τι έδειξε το τηλέφωνο του Ζωγράφου!

«Λαυράκι» έβγαλε η άρση απορρήτου του τηλεφώνου του Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ένα τρομερό παρασκήνιο που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση φέρνει στο φως σήμερα η πάντα αποκαλυπτική και μαχητική Live Sport.

Ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος, ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του αρχιδιαιτητή για να μάθει με ποιους επικοινώνησε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και την ώρα του περιστατικού.

Μέχρι ο αρχιδιαιτητής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε επικοινωνία τρεις φορές με μεγάλο παράγοντα ο οποίος δεν βρίσκεται στην ΕΠΟ και το όνομά του εμπλέκεται στις πρόσφατες τηλεφωνικές συνομιλίες.

Το τι ειπώθηκε δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, ωστόσο αυτό το γεγονός από μόνο του είναι ένα σημαντικό ζήτημα και δημιουργεί ερωτήματα γιατί ο Ζωγράφος επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι με κάποιον από την ομοσπονδία.

Εξελίξεις και με το πόρισμα Κορέα

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, μελέτησε τις προηγούμενες ημέρες το πόρισμα του Αριστείδη Κορέα για την λειτουργία και τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και από την Πέμπτη (8/1) θα βρίσκεται στο γραφείο του για να προχωρήσει την υπόθεση.

Ο ανακριτής πρόκειται να καλέσει μάρτυρες προκειμένου να τον βοηθήσουν για να αποκτήσει καλύτερη εικόνα πάνω στην υπόθεση, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται και να μάθουμε ποιοι από τους παράγοντες που διώκονται βρεθούν κατηγορούμενοι στο δικαστήριο.

Στο πόρισμα Κορέα πάντως δεν υπάρχει κάποιο… κενό κάτι που σημαίνει πως κάποιοι εμπλεκόμενοι μπορεί να κριθούν προφυλακιστέοι.

Πηγή: sdna.gr