«Ο Τσίπρας ήταν σαφής και ειλικρινής, θέλει το γήπεδο»

Ο Παντελής Νικολάου τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύθηκε για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγα λεπτά μετά τη συνάντηση των παλαιμάχων της ΑΕΚ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Παντελής Νικολάου τόνισε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια,

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κ. Τσίπρας ήταν σαφής και ειλικρινής. Θέλει να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πιστεύει ότι η Νέα Φιλαδέλφεια είναι συνυφασμένη με την ΑΕΚ και η ΑΕΚ με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Απ’ την πλευρά του πιστεύει ότι όταν έρθει η ώρα που θα έχει τη δυνατότητα να κινήσει τα νήματα ως κυβέρνηση θα σταθεί στο πλάι της ΑΕΚ, του δήμου και της νομιμότητας, με αποτέλεσμα να γίνει το γήπεδο. μας έδωσε την υπόσχεση ότι το γήπεδο θα γίνει ανεξάρτητα από τις διάφορες αντιξοότητες».

Για το αν τοποθετήθηκε σχετικά με τη στάση του Άρη Βασιλόπουλου:

«Τοποθετήθηκε τονίζοντας ότι η δήμος είναι ανεξάρτητη αρχή. Έχει τις δικές του προθέσεις. Τις δικές του δυνατότητες. Τη δική του φωνή και δε μπορεί να επέμβει και το βρίσκουμε λογικό αυτό που είπε. Από την άλλη δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό.»

Για τα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Δε χωράει θέμα αντιπαράθεσης. και οι δύο πλευρές δεν πρέπει να φτάνουν στα άκρα. Πιστεύουμε ότι η προσφυγή που έκανε ο δήμος απέναντι στο νόμο που ψηφίστηκε ήταν παράλογη. Μόνο έτσι μπορώ να την χαρακτηρίσω. Όπως παράλογη είναι και η δική μας συμπεριφορά που φτάνουμε στα άκρα θέλοντας το δίκιο μας. Γιατί είναι δίκαιο το αίτημά μας. Ένα αίτημα εκατομμυρίων ανθρώπων που η ΑΕΚ είναι η ζωή τους.»

Για το αν δεσμεύθηκε ο Τσίπρας με το υπάρχων σχέδιο του γηπέδου:

«Δε μπορέσαμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Η θέση του ήταν ότι θέλει να γίνει το γήπεδο και μπορεί να γίνει. Μέσα στα νόμιμα πλαίσια θα βοηθήσει. Είχε μια γενική ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν».