Παρελθόν από την Ερασιτεχνική ο Ανατολιωτάκης!

Την παραίτηση του από τα διοικητικά της Ερασιτεχνικής υπέβαλλε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης.

Με προσωπική του δήλωση, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης υπέβαλλε την παραίτηση του από τα διοικητικά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του: 

«Όταν πριν από ένα περίπου μήνα, από αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, ξεκινήσαμε την προσπάθεια για τη σωτηρία της Ερασιτεχνικής και των τμημάτων της, τα οποία παρουσίαζαν εικόνα διάλυσης, περιμέναμε την απαραίτητη στήριξη από εκείνα τα μέλη της διοίκησης τα οποία έφεραν την πλήρη ευθύνη για την επίλυση των συσσωρευθέντων τον τελευταίο καιρό προβλημάτων.

Δυστυχώς όμως ακόμη και η προσπάθεια για την είσπραξη των δικαιωμάτων της Ερασιτεχνικής από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες δεν κατέστη εφικτή, αφενός λόγω της αδυναμίας επικοινωνίας, αφετέρου λόγω της αδιαφορίας των ανθρώπων, που μέχρι τότε είχαν εισπράξει μέρος των ποσοστών, χωρίς να έχουν αποδώσει τα οφειλόμενα δικαιολογητικά στην ΠΑΕ.

Η ανωτέρω στάση των συγκεκριμένων ανθρώπων μάς αναγκάζει, με μεγάλη μας λύπη, να διακόψουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Γι αυτό το λόγο οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους ανθρώπους εκείνους, που μας στήριξαν και ιδιαίτερα εκείνους, που παρευρέθηκαν και με συγκινητικό τρόπο συμπαραστάθηκαν στην ομάδα βόλεϊ στον τελευταίο κρίσιμο αγώνα της με τον Άρη.

Ανδρέας Ανατολιωτάκης»