“Υπήρξαν προβλήματα ακόμη για την επιβίωση των αθλητών”

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα Στίβου της ΑΕΚ, μίλησε στην εκπομπή “PLAYBALL” το ένα εκ των τριων μελών επιτροπής, Κώστας Τζίβας. Το μέλος της επιτροπής, αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου για την ΑΕΚ και για τον κλασσικό αθλητισμό, όπως επίσης είπε και για την δύσκολη προσπάθεια που έκανε μαζί με τους συνεργάτες του και για την συντήρηση του τμήματος, αφού έμειναν ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις της διοίκησης Αλεξίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τζίβα:

«Από τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησαν οι προσπάθειες μας με τους υπόλοιπους, από αγάπη για το σωματείο και το στίβο γενικότερα, όμως διαπιστώσαμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Η επιτροπή ανέλαβε μετά την παραίτηση του κ. Σταματιάδη την περίοδο των μεταγραφών των αθλητών και πήραμε την απόφαση να μπούμε ως «πυροσβέστες». Έμειναν ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις του Αλέξη Αλεξίου ακόμα και για ποσό χιλίων ευρώ και υπήρξαν προβλήματα ακόμα και για την επιβίωση των αθλητών. Εμείς προσπαθήσαμε να μαζέψουμε το απαιτούμενο ποσό, μαζέψαμε κάποια λεφτά για να συντηρήσουμε το τμήμα, όμως όχι όλο το απαιτούμενο ποσό.

Οι αθλητές παρέμειναν στο σύλλογο, ως μεγάλη ομάδα που είναι η ΑΕΚ, η πρωταθλήτρια των τεσσάρων τελευταίων χρόνων στις γυναίκες. Δεν υπήρξε ούτε αθλητικό υλικό για να δοθεί σε κάποιον αθλητή που ερχόταν. Έτσι, εξαντλήθηκαν τα όρια μας και παραιτηθήκαμε, είχαμε την προσφορά των φιλάθλων στα ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας, όμως και πάλι δεν γινόταν να συνεχίσουμε».