Τσιάκος: «Δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιώργος Τσιάκος!

Ο Γιώργος Τσιάκος αποτέλεσε σημαντική μονάδα του φετινού ρόστερ της ΑΕΚ και μάλιστα, ήταν εκ των κορυφαίων στην προσπάθεια ανόδου στην Α1 της Ένωσης.

Σε συνέντευξή του, ο άσος του Δικεφάλου εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της στην πρώτη κατηγορία.

«Κάθε αθλητής θέλει να παίξει στην ΑΕΚ κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Μετά την προσπάθεια που κάναμε φέτος, πιστεύω πως όλοι θέλουμε να ξαναβρεθούμε μαζί του χρόνου. Ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς. Ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν και το ξέραμε από τις 17 Αυγούστου που μαζευτήκαμε για πρώτη φορά. Υπήρχε μεγάλη πίεση, πολύ άγχος κι ένα πρέπει σε κάθε παιχνίδι.Το ευχάριστο είναι ότι τα καταφέραμε όμως!» είπε αρχικά, ο Τσιάκος στο sport24.gr.

Έπειτα, ο φόργουορντ της Ένωσης αφιέρωσε την φετινή προσπάθεια στον εκλιπόντα Γιώργο Αμερικάνο καθώς και στον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα σε κάθε ματς.

«Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι το Σάββατο και θέλουμε να κλείσουμε τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Θέλουμε μία ακόμα νίκη, την οποία και θα χαρούμε περισσότερο από κάθε άλλη γιατί δεν θα έχουμε άγχος.Όλη η προσπάθεια που έγινε αφιερώνεται στον Γιώργο Αμερικάνο. Θέλαμε να τον κάνουμε να χαμογελάσει που η Βασίλισσα του επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Και πιστεύω ότι το καταφέραμε.

Επίσης θα ήθελα να την αφιερώσω και σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι, όπου κι αν παίξαμε. Ήταν συνέχεια κοντά μας, μας στήριξε, μας βοήθησε κι έγινε το μεγαλύτερο όπλο μας σ” αυτή την προσπάθεια. Γουστάραμε που παίζαμε γι” αυτό τον κόσμο και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της ΑΕΚ».

Όσον αφορά τους στόχους της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Τσιάκος υπογράμμισε πως ακόμα είναι αρκετά νωρίς για τέτοιες συζητήσεις αν και υπάρχει πάντα ένας βασικός στόχος για τους παίκτες και τη διοίκηση του Δικεφάλου: να κάνει περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ.

«Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έχει ένα πλάνο πενταετίας στο μυαλό της που θέλει να υλοποιήσει. Σίγουρα δεν είμαι ο κατάλληλος για να πω περισσότερα, αλλά στόχος θα είναι να ξανακάνει η ΑΕΚ τον κόσμο της περήφανο και στην Α1. Από εκεί κι έπειτα ο χρόνος θα δείξει».