Η κριτική της ΑΕΚ

Αρκετά προβληματική εικόνα έδειξε στο σημερινό παιχνίδι η ΑΕΚ, με την Κέρκυρα. Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών.

Ανέστης: 6

Χωρίς πολλές επεμβάσεις είχε σήμερα ο Γιάννης Ανέστης, γιατί μπορεί να είχαν γίνει έξι τελικές σε όλο το παιχνίδι, αλλά μόνο δυο πήγαν προς το τέρμα. Επίσης, ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν είχε καμία ευθύνη στο γκολ.

Μπακάκης: 5
Φάνηκε η έλλειψη παιχνιδιών που είχε, όλο αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμού. Επιθετικά κυρίως δεν φάνηκε πολύ, ενώ αμυντικά στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε λίγο πρόβλημα.

Πεταυράκης: 6
Ανεβασμένος πολύ, ύστερα από την μέτρια εμφάνιση με τον Άλιμο. Τα πήγε καλά αμυντικά, απέναντι στον Χαβίτο έναν από τα «αστέρια» της Κέρκυρας. Επιθετικά είχε προσπάθειες και όποτε ανέβηκε δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα της Κέρκυρας.

Λαμπρόπουλος: 6
Πολύ καλός σε σύγκριση με τον Σαρρή. Κάλυπτε τους χώρους που μπορούσαν να δημιουργηθούν. Επίσης, ήταν πολύ δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι.

Σαρρής: 4
Αρνητικός σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αρκετά λάθη και ήταν πολύ ασταθής. Κάποιες από τις πάσες του, επικίνδυνες στο να χαθεί η μπάλα, ενώ έδειξε ότι για ποιο λόγο προτιμούνται άλλοι από τον Τραϊανό Δέλλα, για την άμυνα.

Τζανετόπουλος: 5
Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ, έτρεξε, προσπάθησε, πάλεψε και ήταν καλή σχετικά η παρουσία του. Αν και δεν ακούμπησε σε καμία περίπτωση αποδόσεις από άλλα παιχνίδια, αφού έδειξε έντονα σημάδια κόπωσης.

Ανάκογλου: 6
Ο Έλληνας χαφ, έκανε όσα έκανε και ο παρτενέρ του στα χαφ, αλλά προσπάθησε να δημιουργήσει και φάσεις κάτι που δεν κατάφερε πολλές φορές, αφού σχεδόν όλη η ομάδα είχαν μεγάλο θέμα στην τελική πάσα.

Πλατέλλας: 5
Πήρε πρωτοβουλίες, αλλά το παιχνίδι ήταν τέτοιο που δεν τον πήγε σχεδόν σε όλη την διάρκεια , όσο αγωνίστηκε.

Αραβίδης: 6
Μαχητικός για ακόμα μια φορά, δυσκολεύτηκε να δώσει λύσεις στην επίθεση, ενώ δεν πάτησε καθόλου περιοχή, κάτι που έκανε σε άλλα παιχνίδια ύστερα από διεισδύσεις.

Μάνταλος: 5
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Μάνταλος των προηγούμενων αγωνιστικών, όπως και στον Άλιμο, έτσι και με την Κέρκυρα, εμφανιζόταν αραιά και που και προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις για την Ένωση, αλλά καθυστερούσε για δευτερόλεπτα για την τελική πάσα.

Μπρέσεβιτς: 5
Δεν τροφοδοτήθηκε κατάλληλα, αλλά πίεζε ψηλά τους αμυντικούς ώστε να δημιουργήσει προβλήματα. Μια φορά τροφοδοτήθηκε καλά και σκόραρε, αν και ήταν οφ σαιντ.

Γιόχανσον: 6
Ο Σουηδός αμυντικός μέσος, σουλούπωσε λίγο το κέντρο αφού είχε πιο πολλά τρεξίματα από τον Τζανετόπουλο, με αποτέλεσμα αμυντικά η ΑΕΚ στο κέντρο να οργανωθεί κατάλληλα.

Ντούνης: 5
Μπήκε στην θέση του Πλατέλλα και πήγε όσο ο ίδιος, προσπάθησε αλλά τελευταία στιγμή τα «θαλάσσωνε».

Σοϊλεδης: –
Χρησιμοποιήθηκε πολύ λίγο, δεν μπορεί να κριθεί.