Πρόκριση για την “αλύγιστη” ΑΕΚ και τους Μάγκες

Πρόκριση σε ποδόσφαρο και χάντμπολ αλλά και στόχος-Κύπελλο βρίσκονται στο επίκεντρο του σημερινού αθλητικού Τύπου. Αναφορά γίνεται και στον απεργό πείνας, Βάκη.

Συγκεκριμένα:
Ώρα των Σπορ:
“Πρόκριση με Βίκινγκ” είναι ο τίτλος της εφημερίδας σχετικά με τον χθεσινό αγώνα στην Κέρκυρα. Σχετικά με τον Βάκη αναφέρει “Αγωνίζομαι για το σπίτι των παιδιών μας”, όπως φέρεται να δήλωσε ο ίδιος. Από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δεν θα μπορούσε να λείπει η “μάγκικη” νίκη με τον τίτλο “Μεγάλη πρόκριση στο χάντμπολ”, ανώ φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Δέλλα μετά τη χθεσινή αναμέτρηση “Γιατί όχι και το Κύπελλο;”

SportDay:
“Αλύγιστη” χαρακτηρίζει η SportDay την ΑΕΚ στο πρωτοσέλιδό της, που προσθέτει “Σε θέση ισχύος έφερε την Ένωση το γκολ που πιστώθηκε στον Γιόχανσον”. Όσο για τις δηλώσεις του “Τράι” γράφει “Γιατί να μην πάρουμε το Κύπελλο;” Τέλος, σημείο αναφοράς γίνεται για άλλη μία φορά το χάντμπολ που δηλώνεται ότι “Πέρασε στους 4 του Κυπέλλου”

Goal:
“Φουλάρει για 8άδα” γράφει και η Goal για τη χθεσινή πρόκριση και προσθέτει “Η ΑΕΚ έμεινε αήττητη στο Κύπελλο και στην Κέρκυρα (1-1) και πλέον κρατά στα χέρια της την παρουσία της στην επόμενη φάση.

Livesport:
“Πρώτο βήμα για τον…. Τελικό” γράφει η εφημερίδα και επισημαίνει αναφερόμενη στον Βάκη “Όλη η ΑΕΚ στο πλευρό του οπαδού-απεργού πείνας”

Η Γάτα:
“Ποιος θα την κερδίσει;” γράφει η Γάτα και εξηγεί “Αήττητη η ΑΕΚ με ομάδες της Σούπερ Λιγκ”. Επίσης, αναφέρει “Ο… νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που τρομάζει τη διοίκηση!”