Οικονομόπουλος: «Η ΑΕΚ θα κερδίσει ένα σπουδαίο τερματοφύλακα»

Ο Σπύρος Οικονομόπουλος μίλησε για το ντεμπούτο του Παναγιώτη Ντούνη στον αγώνα με το Αιγάλεω.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Σπύρος Οικονομόπουλος μίλησε στη LiveSport για τον νεαρό τερματοφύλακα της ΑΕΚ Παναγιώτη Ντούνη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Παρότι άπειρος και πολύ νεαρός, έδειχνε σίγουρος κάτω από τα γκολπόστ.Εκτός από το λάθος που έκανε και το έχουν κάνει ακόμα και έμπειροι γκολκίπερ, αφού σε τέτοιες φάσεις παρασύρεσαι από την κίνηση συμπαικτών και αντιπάλων, ήταν εξαιρετικός. Έβγαινε με σιγουριά και «καθάριζε» τις φάσεις. Ήταν επίσης πολύ σωστές και γρήγορες οι μεταβιβάσεις του είτε με τα πόδια, είτε με τα χέρια. Βοηθούσε με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις 17χρονο τερματοφύλακα με αυτά τα στοιχεία. Δείχνει απίστευτη ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Δεν έδειξε φόβο ούτε μετά τη γκέλα του και αυτό είναι πολύ ουσιαστικό γιατί στη συγκεκριμένη θέση τα λάθη… απαγορεύονται».

Όσο για το μέλλον του “μικρού” λέει: «Ο Παναγιώτης έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αν συνεχίσει να δουλεύει και πάρει ευκαιρίες, η ΑΕΚ θα κερδίσει ένα σπουδαίο τερματοφύλακα. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει ότι ο γκολκίπερ βελτιώνεται μέχρι το τέλος της καριέρας του».