Υποκλίνονται στην ΑΕΚ!

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την άνοδο της στην Α1 έστειλαν μέσω ανακοινώσεων τους τα Τρίκαλα, το Παγκράτι και το Ψυχικό.

Η ΑΕΚ μαζί με τον Κόροιβο Αμαλιάδας είναι οι δυο ομάδες που κατέκτησαν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, και για αυτή τους την επιτυχία δέχθηκαν συγχαρητήρια από τους μέχρι πρότινος αντίπαλους τους στην Α2.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Τα Τρίκαλα BC Aries απέστειλαν συγχαρητήριες επιστολές στις δύο ομάδες για την άνοδο τους στην Α1. Με επιστολές στην ΑΕΚ και τον Κόροιβο Αμαλιάδας η οικογένεια των Τρικάλων BC Aries συνεχάρη τις δύο ομάδες που από την νέα σεζόν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Basket League».

Η ανακοίνωση του Παγκρατίου:

«Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα της ΑΕΚ και την ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας για την πανάξια άνοδο τους στην Α1, και τους εύχεται ολόψυχα την καλύτερη δυνατή πορεία στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ».

Η ανακοίνωση του Ψυχικού:

«Η Α.Ε. Ψυχικού συγχαίρει την ΑΕΚ και τον Κόροιβο για την άνοδό τους στην Α1. Βάσει της παρουσίας τους στο φετινό πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες κέρδισαν επάξια το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Το ελληνικό μπάσκετ έχει άλλωστε ανάγκη από ομάδες σαν τον Κόροιβο, που τις στηρίζει ένας ολόκληρος νομός. Στην περίπτωση της ΑΕΚ, τα λόγια είναι περιττά. Η «Βασίλισσα» επιστρέφει εκεί όπου ανήκει.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του Κοροίβου για τη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα, δείγμα αθλητικού πολιτισμού και να δηλώσουμε πως προσμένουμε μεγάλη χαρά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ αυτό το Σάββατο. Είναι τιμή για εμάς να αγωνιζόμαστε κόντρα σε μία ομάδα της Α1».