Η κλήρωση με Ολυμπιακό, η απόκτηση του Σιμόες και ο Κρισάντους

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τη χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου με αντίπαλο της ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, την απόκτηση του Σιμόες, αλλά και τον Κρισάντους.

Αναλυτικά:

Goal

«Δικός της!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Ο Κρισάντους έμεινε ελεύθερος από τη Σίβασπορ και υπογράφει στην ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός πιθανότατα σήμερα θα είναι στην Αθήνα. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σιμόες. «Θα τους πετυχαίναμε αργά ή γρήγορα», οι πρώτες αντιδράσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για τα ματς με τον Ολυμπιακό και το αγωνιστικό πρόγραμμα που αποτελεί σύμμαχο των Κιτρινόμαυρων».

Sportday

«Φουλάρει» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Ανακοίνωσε Σιμόες για το καλοκαίρι, περιμένει Κρισάντους για τον Ολυμπιακό».

Livesport

«Έρχεται ο Κρισάντους» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Μπακάκης για Ολυμπιακό: «Δεν φοβόμαστε κανέναν». Η Ένωση ανακοίνωσε και τον εγκέφαλο Σιμόες. Μονομάχοι: Μαρινάκης VS Μελισσανίδης  και στο Κύπελλο».

Ώρα των σπορ

«Ο Κρισάντους έρχεται» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Στην Αθήνα αύριο για να υπογράψει στην ΑΕΚ. Σιμόες και επίσημα.Βάπτισμα πυρός για προπονητή και πάικτες που δεν έχουν ακόμα εμπειρία από κανονικό ντέρμπι. Πίστη και αισιοδοξία στην Ένωση που βλέπει πολλαπλά κέρδη. Μπακάκης: Δεν φοβόμαστε κανέναν».