Ευκαιρία να ξεφύγει η ΑΕΚ…

Το 1-1, του Ηρακλή Ψαχνών με την Παναχαϊκή, δίνει στην ΑΕΚ μια μεγάλη ευκαιρία, να ξεφύγει κι άλλο στην βαθμολογία.

Ο «Δικέφαλος» από την αρχή της χρονιάς έχει ως στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Super League. Η ΑΕΚ, θέλει να ξεμπερδέψει όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται από την Football League και αυτό έχει γίνει γνωστό από τους ανθρώπους της ομάδας.

Με κάποια στραβοπατήματα των ομάδων που βρίσκονται από κάτω της, έχει φτάσει αυτήν την στιγμή να έχει μια διαφορά βαθμών, από την δεύτερη Παναχαϊκή 8 πόντων. Ύστερα και από την ισοπαλία που απέσπασε η Παναχαϊκή με αντίπαλο των Ηρακλή Ψαχνών, σε πιθανότητα νίκης της ΑΕΚ, με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα, θα φτάσει τους 11 πόντους διαφορά, από την δεύτερη στην βαθμολογία, ομάδα της Πάτρας.

Όπως επίσης, θα μεγαλώσει η διαφορά και από τον τρίτο στην βαθμολογία Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό βέβαια, έχει σημασία για τα πλέϊ οφ ανόδου, αφού για να αποσπάσει μια διαφορά η πρωταθλήτρια ομάδα, εκτός των τριών βαθμών, που θα έχει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πάρει το αποτέλεσμα από την διαίρεση της διαφοράς της πρώτης ομάδας, από την τρίτη με το 3.

Άρα, σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, με τον Απόλλων η διαφορά θα μεγαλώσει, μεταξύ των δυο ομάδων, που θα φτάσει στους 14 βαθμούς. Άμα όμως, τα Χανιά κερδίσουν των Φωστήρα αύριο(01/02), τότε η ομάδα της Κρήτης θα σκαρφαλώσει στην Τρίτη θέση με 27 βαθμούς και έτσι θα έχει διαφορά από την ΑΕΚ, με 13 βαθμούς.