«Το 100% των δυνάμεων μας για την πρόκριση»

Ο Δημήτρης Ανάκογλου μιλώντας σε εβδομαδιαία εφημερίδα, είπε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για τις προθέσεις και την θέληση που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μίλησε στη Real News, ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου, στη Real News:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι η πιο δύσκολη ομάδα από αυτές που θα κληρωνόμασταν και το καλύτερο θα ήταν να παίξουμε στον τελικό, με τους οπαδούς μας ο καθένας. Αφού, όμως, ήρθαν έτσι τα πράγματα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και το βέβαιο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να προκριθούμε», τόνισε.

Ο μέσος της ΑΕΚ έδειξε να θεωρεί ένα μικρό πλεονέκτημα τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, ωστόσο τόνισε ότι: «Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ντέρμπι και αυτές οι λεπτομέρειες δεν μετράνε και πολύ. Το σίγουρο είναι ότι οι αγώνες αυτοί αποτελούν πρόκληση για εμάς, για όλα τα παιδιά, προκειμένου να αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και άδικα αγωνίζεται στην Football League».

Όσο για την κατάκτηση του Κυπέλλου είπε: «Εδώ που φτάσαμε δεν γίνεται να μην μας ενδιαφέρει, ασχέτως με το ότι πρώτος μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Σκοπός μας να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και φυσικά γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θέλει πολύ να μας δει στον τελικό. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε και τώρα».