“Μπουρλότο” και “Ούτε βήμα πίσω ο Βασιλόπουλος”!

Η "Αγιά-Σοφιά" βρίσκεται στην πλειονότητα των σημερινών δημοσιευμάτων, με την αγωνία του φίλαθλου κόσμου να κορυφώνεται ενόψει των εξελίξεων στο θέμα.

Η “Αγιά-Σοφιά” βρίσκεται στην πλειονότητα των σημερινών δημοσιευμάτων, με την αγωνία του φίλαθλου κόσμου να κορυφώνεται ενόψει των εξελίξεων στο θέμα.

Αναλυτικά:

Ώρα των Σπορ:
“Οι κινήσεις για το γήπεδο” είναι ο τίτλος της εφημερίδας που κάνει απολογισμό των υπολοιπόμενων διαδικασιών για την ανοικοδόμηση της Αγιάς-Σοφιάς. Επίσης, αναφορά γίνεται στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ λέγοντας “Φουλ για αποστολή ο αφιονισμένος Κρισάντους!”

SportDay:
“Το γήπεδο του… Άρη” αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει “Ένα… άλλο πλάνο προανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει ο δήμαρχος Βασιλόπουλος”.

Goal:
“Με την άδεια στα χέρια” τονίζει η Goal, που εξηγεί ότι αυτό απομένει, ενώ στην ΑΕΚ ετοιμάζουν επαφές με τους κυβερνητικούς αρμοδίους.

Livesport:
“Μπουρλότο” αναφέρει χαρακτηριστικά η Livesport σχετικά με τις εξελίξεις περί του γηπεδικού και επισημαίνει “Λάδι στη φωτιά από τον Βασιλόπουλο. Αμφισβητεί ότι θέλει και μπορεί ο Μελισσανίδης να φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ!”

Η Γάτα:
“Ούτε βήμα πίσω ο Βασιλόπουλος” γράφει η εφημερίδα που προσθέτει “Πώς προκάλεσε τον Μελισσανίδη” και τα λόγια του δημάρχου “Εγώ θέλω το γήπεδο αυτός μπορεί να το φτιάξει;”.