Μελετάει Ολυμπιακό ο Δέλλας!

Ευκαιρία βρήκε ο Δέλλας λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, ώστε να… “μελετήσει” λίγο ακόμα τον Ολυμπιακό.

Τι κι αν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ προηγείται το ματς στο ΟΑΚΑ με τα Χανιά, ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” δεν χάνει αφορμή να ενημερώνεται συχνότατα για τους επόμενους αντιπάλους που πρόκειται να αντιμετωπίσει.

Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο στόχος της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος μεταστρέφεται, αφού ο ίδιος ο “Τράι” έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι το Κύπελλο αποτελεί δευτερεύοντα σκοπό αυτή τη στιγμή. Πρώτος στόχος παραμένει η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Football League και η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση που μπορεί να αποδίδει κάθε φορά η ομάδα.

Ωστόσο, ο τεχνικός της “Ένωσης” επιδιώκει πάντα με κάθε τρόπο το καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά του και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί σε περίπτωση που… “πιαστεί αδιάβαστος” σε κάποιο παιχνίδι. Οι εντολές που παραχωρεί στους παίκτες του είναι πολύτιμες και οφείλει να τις καταστήσει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες, προκειμένου, φυσικά, να μην χάνεται ούτε ένα ματς.

Έτσι, λοιπόν, σκοπεύει να πάει και στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τους Πειραιώτες, αποβλέποντας στο ανώτατο δυνατό επίτευγμα!