«Εξαιρετική επιλογή για την ΑΕΚ ο Κρισάντους»

Ο δημοσιογράφος του «kickoff Nigeria» Ότι Μπαμπατούντε Σάμσον ακτινογράφησε τον Κρισάντους στο gazzetta.gr κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό φορ, ο οποίος αν βρει ρυθμό δύναται να κάνει την διαφορά. Επίσης τον παραλληλίζει με τον Ρασίντ Γιεκινί.

«O Κρισάντους είναι ένας φορ που μυρίζεται το γκολ. Έχει αποκτήσει παραστάσεις παίζοντας στην Ευρώπη όμως θεωρώ πως δεν διαχειρίστηκε σωστά τους τραυματισμούς του στο παρελθόν.

Όταν βρίσκεται σε φόρμα μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα. Διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να σκοράρει. Αν όλα πάνε καλά και δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, η ΑΕΚ θα αποδειχθεί πως έκανε εξαιρετική επιλογή. Έφερε έναν φορ, ο οποίος τα δίνει όλα στα γήπεδο και ψάχνει το γκολ. Θεωρώ πως ο Κρισάντους μέσω της ΑΕΚ έχει ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να αγωνιστεί στην εθνική Νιγηρίας. Θα πρέπει πρώτα όμως να δείξει τι αξίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εάν αρχίσει και σκοράρει. θεωρώ πως θα κληθεί στους «Super Eagles». Θυμάμαι το 2003 όταν έκανε την διαφορά με την Εθνική Νιγηρίας U-17 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όλοι έκαναν λόγο για τον νέο Ρασίντ Γιεκινί.

Πιστεύω πως η απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στο Αμβούργο, αποτέλεσε το μεγαλύτερο λάθος του επειδή δεν έπαιζε, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό υπέστη τραυματισμούς. Αν μου ζητούσες να τον συγκρίνω με κάποιον ποδοσφαιριστή θα σου έλεγα τον Γιεκινί, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του που τον έκαναν ανίκητο την εποχή που αγωνιζόταν στη Σετούμπακ».

Πηγή: gazzetta.gr