“Η ΑΕΚ έχει μεγάλες βλέψεις”

Ο playmaker του Πανιωνίου, Βασίλης Ξανθόπουλος έγραψε στο blog που διατηρεί στο σαιτ της ΕΣΑΚΕ, για το αυριανό (07/02) παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη Νέα Σμύρνη, αναφέροντας ότι ο “Δικέφαλος” έχει πολύ καλούς παίχτες και έχει μεγάλες βλέψεις.

«Έπειτα από σχεδόν ένα μήνα, επιστρέφουμε στην έδρα μας για ένα παιχνίδι εναντίον ομάδας που έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Η ΑΕΚ έχει και μεγάλες βλέψεις, όχι μόνο για φέτος, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Εμείς δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό, υπό τις οδηγίες νέου προπονητή. Με την ευκαιρία του κενού, είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πολύ καλά, πολύ δυνατά. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να νικάμε. Η ψυχολογία ενδεχομένως να μην είναι η καλύτερη, σε ό,τι αφορά αυτό το κομμάτι, αλλά επειδή δουλεύουμε καλά, έχουμε την πεποίθηση πως… θα γυρίσει.

Από το τελευταίο μας παιχνίδι, όλα έχουν αλλάξει. Η φιλοσοφία του νέου προπονητή είναι διαφορετική. Έχουν αλλάξει πολλά. Για την ακρίβεια, δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα το ίδιο. Το θέμα τώρα, είναι να “βγάλουμε” στα παιχνίδια, ό,τι κάνουμε στις προπονήσεις.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλος αντίπαλος και θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου μας, που από την αρχή της σεζόν είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Αν λοιπόν, κάνουμε στο ματς, ό,τι κάνουμε στις προπονήσεις, πιστεύω πως θα έχουμε πιθανότητες».