«Περιμένω πως το γήπεδο θα βράζει»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κρις Χούγκαζ, με δηλώσεις του στο επίσημο σαιτ της ΕΣΑΚΕ, είπε για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ότι θα περιμένει από τον κόσμο να δώσει τον παλμό και το πάθος του, για να μπορέσουν και οι παίχτες του να βγάλουν και αυτοί το ίδιο μέσα στο παρκέ.

«Ο βασικός λόγος που ήλθα στον Πανιώνιο, είναι οι δεσμοί μου με το σύλλογο. Πιστεύω ότι όσοι αγαπούν αυτήν την ομάδα, οφείλουν να είναι κοντά της, τώρα στα δύσκολα.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δουλεύουμε το τελευταίο δεκαήμερο, ώστε να καταφέρω ν απεράσω τα δικά μου στοιχεία. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί στην άμυνα, πιο επιθετικοί, πιο ανταγωνιστικοί. Να βγάλουμε το πάθος που απαιτείται, προκειμένου να έλθουν τα αποτελέσματα.

Τι είναι απαραίτητο να γίνει στο ματς με την ΑΕΚ; Έχουμε κάποια προβλήματα, με τον Χάνκοκ και τον Ταπούτου (έχει διάστρεμμα). Ναι μεν, η ΑΕΚ έχει πολύ πλούσιο υλικό παικτών, αλλά αν αύριο (Σάββατο 7/2) «παντρευτούν» τα στοιχεία που είπα, αν παίξουμε καλή άμυνα, αν είμαστε επιθετικοί και ταυτόχρονα πειθαρχημένοι και αν καταθέσουμε στο παρκέ το πάθος μας, τότε όλα μπορούν να γίνουν. Θα μας βοηθήσει και η αύρα αυτού του γηπέδου που βοηθά τις ομάδες, όταν αυτές καταθέτουν τη ψυχή τους. Φυσικά, θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου που στηρίζει φέτος τον Πανιώνιο περισσότερο από ποτέ. Μαζί θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο. Θέλω να μεταφέρει στους παίκτες τον παλμό και το πάθος του. Περιμένω πως το γήπεδο θα βράζει».