Ντέρμπι μετά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών!

Πολύ από το αυριανό ντέρμπι στο Φάληρο έχει ο σημερινός Τύπος, με λίγη… “γαρνιτούρα” από την Ένωση Φίλων ΑΕΚ, που χθες απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ.

Ώρα των Σπορ:
“Στο μυαλό του Δέλλα…” είναι ο τίτλος της εφημερίδας, σχετικά με τα πλάνα που έχει καταστρώσει ο Έλληνας τεχνικός ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης, η Ώρα γράφει “Δυο ώρες τα είπαν Κοντόνης-Ασλανίδης” και “Νέος μεγαλομέτοχος η Ένωση Φίλων ΑΕΚ – Πήρε χθες την έγκριση από την Ε.Ε.Α.”

SportDay:
“Θέλω” γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη στο πρόσωπο του Ροντρίγκο Γκάλο, του οποίο φιλοξενεί συνέντευξη όσον αφορά το “κιτρινόμαυρο” ενδιαφέρον.

Goal:
“Το πρώτο… αίμα” είναι ο τίτλος της Goal για το “κιτρινόμαυρο” ρεπορτάζ αναφορικά με το ντέρμπι στο Φάληρο αύριο. Αναφορά, επιπλέον, γίνεται στα εξωγηπεδικά με τον τίτλο “Στην Ένωση Φίλων ΑΕΚ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ”

Livesport:
“Με το πόδι στο γκάζι” αναφέρεται χαρακτηριστικά. Σε σχέση με τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στο “ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ η εφημερίδα γράφει “Οπαδικός παροξυσμός”, με το Καραϊσκάκη να αναμένεται κυριολεκτικά γεμάτο.

Η Γάτα:
“Η δικαίωση του Τίγρη με Ανάκογλου” γράφει η εφημερίδα, ενώ σχετικά με το αυριανό ντέρμπι αναφέρει: “Όχι ροτέισον με την ΑΕΚ: Το μήνυμα Μαρινάκη σε Περέιρα!”