Κρισάντους: «Το σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα!»

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε ο Μακόλεϊ Κρισάντους σε δηλώσεις που έκανε, με την πρώτη “κιτρινόμαυρη” εντύπωσή του ιδιαίτερα ζεστή για τη συνέχεια.

Ο νεοαποκτηθής αναφέρθηκε στην υποδοχή του κόσμου, στην απαίτηση από τον εαυτό του για σκληρή δουλειά και στην επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις και τους στόχους του: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, όλοι με υποδέχθηκαν καλά και ήταν όμορφο το συναίσθημα σ’ αυτή την πρώτη μου εμφάνιση. Θα πρέπει βέβαια να συνεχίσω την σκληρή δουλειά, για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Όμως ήταν όμορφο που με υποδέχθηκε τόσο ζεστά ο κόσμος. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Όλοι οι παίκτες θέλουν να σκοράρουν και φυσικά έχω στο μυαλό μου πως θέλω να πετύχω γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αυριανό ντέρμπι: «Ξέρω πως είναι ένα ντέρμπι αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένα ποδοσφαιρικό ματς. Τελειώσαμε με τα Χανιά που μόνο αυτό είχαμε στο μυαλό μας και τώρα θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο ματς».