Και η ΑΕΚ του Ντέμη στο πόρισμα φωτιά! (ΦΩΤΟ)

Σκάνδαλο με απάτη εκατομμυρίων εναντίον του Δημοσίου! Μπλεγμένη για τα καλά και η ΑΕΚ της εποχής Ντέμη!

Η πρώτη εντολή από το Μαξίμου ήταν ξεκάθαρη: Τελειώστε τη φοροδιαφυγή. Το μέγα σκάνδαλο λοιπόν με τις πλαστές ενημερότητες μπαίνει στις… ράγες και τα αποτελέσματα θα προκαλέσουν κρότο.

Ο αρμόδιος ανακριτής έχει αρχίσει από τις 21 Ιανουαρίου να καλεί υπόπτους στο γραφείο του για την υπόθεση και πλέον αναμένεται να προχωρήσει σε άσκηση διώξεων. Μοιάζει δεδομένο πως θα υπάρξουν κατηγορούμενοι οι οποίοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, καθώς η απάτη φαίνεται να είναι κατ΄ εξακολούθησιν και έχει προκύψει μέσα από κύκλωμα στο οποίο σαφέστατα εμπλέκονται παράγοντες.

Οι ομάδες που χρησιμοποιούσαν πλαστές ενημερότητες εξαπατούσαν ουσιαστικά, μαζί με το Δημόσιο και τους ανταγωνιστές τους, ως εξής:

α) Με τις πλαστές ενημερότητες, είχαν τη δυνατότητα να συνεχίζουν να κάνουν μεταγραφές, αποκτώντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

β) Κατέκλεβαν το Δημόσιο, καθώς δεν κατέβαλαν φόρους, την ώρα που ο ελληνικός λαός υπέφερε από από τις φορολογικές επιδρομές, αδυνατώντας να πληρώσει τις δόσεις του.

γ) Εξασφάλιζαν υπέρογκες χορηγίες από τον τότε κρατικό ΟΠΑΠ. Μιλάμε για… πριμοδότηση από το ίδιο κράτος το οποίο έκλεβαν!

Ξεκινώντας τις αποκαλύψεις του, το SDNA παρουσιάζει έγγραφα – ντοκουμέντα τα οποία αποκαλύπτουν πως μία από τις πολλές ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες και σίγουρα εκείνη με το πιο βαρύ όνομα, είναι η ΑΕΚ.

Το εισαγγελικό πόρισμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Αναφέρεται σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις πλαστών εγγράφων (και τα δύο αποδεικτικά ενημερότητας για χρέη προς το Δημόσιο με ημερομηνίες… έκδοσης 21/6/07 και 30/4/07), με το πόρισμα να αναφέρει στο τέλος της αναφοράς του για την ΑΕΚ πως πρόεδρος της εταιρίας εκείνη την περίοδο ήταν ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο τότε πρόεδρος της Ένωσης έχει αρνηθεί από την πλευρά του κάθε κατηγορία, ωστόσο δεν παύει να είναι νομικά υπεύθυνος ως τότε επικεφαλής της εταιρίας σε μια υπόθεση που όπως φαίνεται μπορεί να βάλει σε περιπέτειες πάρα πολύ κόσμο…

Σε επόμενα δημοσιεύματα θα αποκαλυφθούν ένα προς ένα τα δικαστικά έγγραφα, ποιες γνωστές ποδοσφαιρικές ομάδες και με ποιον τρόπο είχαν στήσει έναν απίθανο μηχανισμό εξαπάτησης. Με την ΕΠΟ πάντα να κάνει πως δεν ήξερε τίποτα…

Πηγή: sdna.gr

aek-porisma1

 

aek-porisma2_1

aek-porisma3

aek-porisma4