Οι απαιτήσεις του Δέλλα

Οι απαιτήσει του Δέλλα για το σημερινό ματς δεν μας είναι άγνωστες, είναι όμως επιτακτικές και απαραίτητες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Τραϊανός Δέλλας, που δίνει και ο ίδιος απόψε ένα μεγάλο ματς από τη θέση του στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο, δεν ζητά κάτι εντελώς διαφορετικό από τους ποδοσφαιριστές του συγκριτικά με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο, εν προκειμένω η πίεση είναι μεγάλη και ο ανταγωνισμός ασφυκτικός κάτι που καθιστά τις αιτήσεις αυτές του Έλληνα τεχνικού ως επιτακτική ανάγκη.

Συγκεκριμένα, ο “Τράι” επιθυμεί η σημερινή αγωνιστική εμφάνιση της ΑΕΚ να χαρακτηρίζεται από συνοχή και αποτελεσματικές αλληλεπιδράσεις. Η προσοχή και η συγκέντρωση θα επιτελέσουν σημαντικότατο ρόλο. Έμφαση έχει δοθεί στην καλή κυκλοφορία και τις ασφαλείς μεταβιβάσεις της μπάλας, ώστε να διατηρηθεί η κατοχή σε υψηλά επίπεδα, στην αποφυγή λαθών που γίνονται συνήθως στην άμυνα και συνεργασία μεταξύ των γραμμών του συστήματος που θα ορίσει, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα στην επίθεση.

Επιθυμία… “σπέσιαλ” του Δέλλα για το σημερινό ματς είναι να μη σταματήσει καθόλου το τρέξιμο στο γήπεδο, να μην πέσουν καθόλου οι ρυθμοί και να ασκηθεί όσο μεγαλύτερη πίεση γίνεται και για τα 90 λεπτά.