Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός στο ΑΣΕΑΔ!

Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή τη προσφυγή του Παναθηναϊκού και ακυρώνει τη νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιά. Έτσι, οι «πράσινοι» περνούν στον ημιτελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ επιβλήθηκε νέο πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η ΕΟΚ θα κληθεί να ορίσει τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Το ματς αυτό θα γίνει πιθανότατα την επόμενη Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται πως την επόμενη εβδομάδα υπάρχει μεσοβδόμαδα δράση στην Α1 (Τετάρτη-Πέμπτη), ενώ υπάρχει διακοπή στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά στον τελικό, όπου έχει ήδη προκριθεί ο Απόλλωνας Πατρών (αποκλείοντας το Δεκέμβριο τη Νέα Κηφισιά) περιμένοντας τον αντίπαλό του, αναζητείται ημερομηνία. Εφόσον στον τελικό βρεθεί ο ΠΑΟΚ, δεν θα υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα αφού δεν έχει πλέον περιορισμούς λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Αν όμως είναι στον τελικό ο Παναθηναϊκός, θα υπάρξει πονοκέφαλος, καθώς δεν υπάρχει άλλη διακοπή στο Top 16, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του ακολουθούν αμέσως τα play offs στα οποία το πλέον πιθανό σενάριο είναι να βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός.