Προς αναβολή η ρεβάνς ΑΕΚ – Ολυμπιακός!

Το ματς Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ, μπλέκει τη ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και το οδηγεί σε αναβολή.

Σε αναβολή οδηγείται η ρεβάνς ΑΕΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας… Το ματς έχει κατ’ αρχήν οριστεί για την Τετάρτη 4 ή για την Πέμπτη 5 Μαρτίου. Στο μεταξύ, όμως, έχει ήδη ορισθεί από τη Superleague, το ματς Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης για τη Δευτέρα 2 Μαρτίου (επειδή ο Ολυμπιακός παίζει με τη Ντνίπρο την Πέμπτη 26/2).

Αυτό σημαίνει ότι, αυτόματα, το ΑΕΚ – Ολυμπιακός πάει για την Πέμπτη 5/3 και όχι για την Τετάρτη 4/3, αφού δεν είναι δυνατόν να παίξει ο Ολυμπιακός δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες. Το βράδυ της Πέμπτης (5/3), ωστόσο, είναι προγραμματισμένο να γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα για το Top 16 της Euroleague.

Κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μπλέξουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία είναι ανένδοτη στο να μην διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια την ίδια ημέρα. Ακόμα και αν αυτό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αρχίσει στις 15:00.

Με δεδομένο ότι δεν είναι δυνατόν να αναβληθεί το παιχνίδι της Euroleague, όλα δείχνουν ότι πάει για αναβολή το ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Κάτι που αντικειμενικά εξυπηρετεί τους ερυθρόλευκους, αφού έχουν από εδώ και πέρα ένα ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα:

Το Σάββατο στο Καραϊσκάκη με τον Εργοτέλη, την Πέμπτη 19/2 εκτός έδρας με την Ντνίπρο, την Κυριακή 22/2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, την Πέμπτη 26/2 τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο και τη Δευτέρα 2/3, επίσης στο Καραϊσκάκη, με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ειδικότερα, δηλαδή, τα τέσσερα παιχνίδια με τη Ντνίπρο μέσα και έξω, Παναθηναϊκό και Αστέρα, μέσα σε 12 ημέρες, μόλις, ημέρες. Το επόμενο δηλαδή, με την ΑΕΚ, θα ήταν το πέμπτο στη σειρά, χωρίς ανάσα.

Κάτι που όλα δείχνουν ότι τελικά, θα το αποφύγει ο Ολυμπιακός, αφού το ματς οδηγείται σε αναβολή και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σχετικά ξεκούραστος (η ΑΕΚ ζήτησε με έγγραφο της προς την ΕΠΟ να γίνει το ματς την Τετάρτη 4 Μαρτίου, όπως προαναφέραμε όμως, αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Αφού θα πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες από το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρ., που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 19:30).

Πηγή: www.sport24.gr