Προληπτικά εκτός ο Σοϊλέδης

Εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, άφησε ο Τραϊανός Δέλλας τον Άρη Σοϊλέδη, για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ την στιγμή που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, έχει πέσει κατευθείαν στα βαθιά, με συνεχόμενα παιχνίδια και πολύ λίγες ανάσες. Μετά και απ’ το δύσκολο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όπου τα έδωσε όλα και τα πήγε περίφημα, ο προπονητής της ΑΕΚ, προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής με τον Αχαρναϊκο, για να “ανασάνει” για την δύσκολη συνέχεια.

Ο νεαρός μπακ, από την πρώτη στιγμή κέρδισε μια θέση στην ενδεκάδα και έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία που έχει και διαφέρει από τον επίσης πολύ καλό Πεταυράκη. Ο Δέλλας ξέρει ότι είναι όλοι οι παίχτες του πολύτιμοι και δεν θα ήθελε ούτε κατά διάνοια να σκεφτεί, ότι θα χάσει κάποιον ποδοσφαιριστή του από απερισκεψία.

Ο Έλληνας τεχνικός, δεν έχει ξεχάσει την μεγάλη αποχή που είχε από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Σοϊλέδης, λόγω του σοβαρού τραυματισμού, που υπέστη στην καλοκαιρινή προετοιμασία.