“Αυτοκτόνησε” η ΑΕΚ…

Προηγήθηκε με 2-0 σετ, η ΑΕΚ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αλλά έχασε στο τέλος με 2-3.

Πάροτι ο “Δικέφαλος” προηγήθηκε με 2-0 σετ, επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών σε φυσική κατάσταση και δεν άντεξε στην αυξημένη πίεση της ομάδας από την Αλεξανδρούπολη. Με αποτέλεσμα, η ήττα να ήταν μονόδρομος. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντέστρεψε το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-3 σετ.

Η ΑΕΚ, ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, όπου απέκτησε μια καλή διαφορά από τον Εθνικό, αλλά οι “μπλε” κατάφεραν σε συνδυασμό της στασιμότητας του “Δικεφάλο”, να προηγηθούν σε 8-7. Στην συνέχεια οι παίχτες της ΑΕΚ, κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο βάζοντας πάλι την ΑΕΚ σε θέση οδηγού, όπου κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-18.

Στο δεύτερο σετ, η ΑΕΚ συνέχισε να πιάνει καλή απόδοση, παρότι δεχόταν μια πολύ δυνατή πίεση από τους παίχτες της Αλεξανδρούπολης, τελικά και το δεύτερο σετ γράφτηκε με κιτρινόμαυρο χρώμα, με την ΑΕΚ να κάνει το 2-0, με 25-23.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, πήρε κάπου εδώ την κατάσταση στα χέρια του, η πίεση που ασκούσε στα προηγούμενα σετ, απέδωσε καρπούς. Οι αθλητές της ΑΕΚ, είχαν να καταπολεμήσουν και την κούραση που τους κυρίευε, με αποτέλεσμα να χάσουν το σετ 13-25, με τον Εθνικό να μειώνει σε 2-1 σετ.

Η ΑΕΚ θέλοντας ένα σετ για να πάρει το παιχνίδι, μπήκε πιο αποφασιστικά από το προηγούμενο, ο Εθνικός συνέχισε να πιάνει υψηλές αποδόσεις, γι’ αυτό κατάφεραν να έχουν το πάνω χέρι και στο τέταρτο σετ. Οι “Κιτρινόμαυροι” αυτήν την φορά ήταν σε απόσταση αναπνοής από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αλλά ηττήθηκε με 23-25 στο τέταρτο σετ, όπου το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Εκεί, η Ένωση προσπάθησε να δώσει ότι της έχει απομείνει από δυνάμεις, αλλά δεν τα κατάφερε ο πολύ καλύτερος Εθνικός Αλεξανδρούπολης, το τελικό σκορ γράφτηκε με 2-3 σετ υπέρ του Εθνικού, με 8-15 σκορ.

Τα σετ: 25-18, 25-23, 13-25, 23-25, 8-15.