Δέλλας: «Μέσα απ’τις επιτυχίες πρέπει να βελτιωνόμαστε!»

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα τη νίκη της ομάδας του με 2-0.

Ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του, στην οποία και έδωσε συγχαρητήρια και στην νοοτροπία που προσπαθεί να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά:
Αρχικά, είπε: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Όταν ξεκινάς κάτι και δέχεσαι τόσο ωραίο λόγια από άνθρωπο που έχει φάει τους πάγους με το κουτάλι είναι ευχάριστο. Ξέραμε ότι θα πετύχουμε ομάδα οργανωμένη που θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να κλέψει το παιχνίδι. Ήμασταν περισσότερο διαβασμένοι. Τα παιδιά έδειξαν υπομονή, κυκλοφόρησαν την μπάλα, έψαξαν για χώρους, κυρίως απ’το πλάι. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας χάσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε υπομονή, γυρίσαμε την μπάλα γύρω απ’την περιοχή και βρήκαμε τον τρόπο να βάλουμε 2ο γκολ και να κλειδώσουμε το ματς»

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για το πως θα διαχειριστούμε την κούραση, μετά τον πανικό που έγινε με τον Ολυμπιακό. Είχα πει στους παίκτες μου, ότι για έναν προπονητη είναι δύσκολο να διαχειριστή μία καλή εμφάνιση. Ευτυχώς έχω έξυπνα παιδιά και γι’αυτό είχαμε αυτή την εικόνα. Έχουμε ρεπό την Κυριακή θα δούμε τον επόμενο κυκλο παιχνιδιών και πρέπει να ξεκουραστούμε».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τη συγκράτηση που επιδεικνύουν οι παίκτες του μετά από επιτυχίες, απάντησε: «Αυτό προσπαθώ να μεταδώσω στους παίκτες. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω απ’τα παιδιά ανταπόκριση. Βέβαια, τα αποτελέσματα είναι καλά. Τα πάντα μας κάνε καλά. Περισσότερο στα καλά, πρέπει να τραβάς τον εαυτό σου κάτω για να πατάς στη γη και να μην ξεφύγεις. Εμείς θέλουμε να είμαστε ταπεινοί και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα απ’τις επιτυχίες πρέπει να βελτιωνόμαστε».