Η κριτική της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Ανέστης: 6

Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όπου χρειάστηκε ήταν εκεί.

Μπακάκης: 7
Πολλές κούρσες και πάλι ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, βοήθησε αρκετά και επιθετικά.

Πεταυράκης: 6
Καλή παρουσία με την επιστροφή του, στην αρχική ενδεκάδα αλλά επιθετικά δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

Κολοβέτσιος: 7
Επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα στην αρχή ήταν έξω από τα νερά του, αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε πολύ και έκλεισε πολύ ωραία τον Ταμπάκη.

Τζανετόπουλος: 7
Πολύ καλός και σήμερα ο αμυντικός της ΑΕΚ, όπου έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Κολοβέτσιο.

Γιόχανσον: 7
Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Σουηδός χαφ, έκανε όλη την βρώμικη δουλειά και έπιασε υψηλές αποδόσεις.

Ανάκογλου: 8
Μαζί με τον Γιόχανσον έκαναν όλη την βρώμικη δουλειά και κατάφερε να τροφοδοτεί πολύ καλά τους επιτιθέμενους. Μάλιστα, άξια ψηφίστηκε MVP της αναμέτρησης.

Πλατέλλας: 7
Έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ και είχε και άλλες δυο-τρεις τέτοιες φάσεις, αλλά χωρίς να γίνουν γκολ. Προσπάθησε και είχε μια καλή παρουσία.

Μάνταλος: 6
Δεν ήταν ο γνωστός Πέτρος Μάνταλος, αλλά και πάλι προσπαθούσε με μπαλιές και με στημένες φάσεις, να δώσει έτοιμα γκολ, στους επιθετικούς της ΑΕΚ. Αυτό το κατάφερε στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, όπου βρήκε τον Αραβίδη με δικιά του σέντρα.

Μπαρμπόσα: 7
Σε χαμηλές πτήσεις και ο Πορτογάλος εξτρέμ, βοήθησε κατά διαστήματα με φανταζί ενέργειες την ΑΕΚ και σημείωσε με πολύ ωραία ενέργεια και το πρώτο γκολ της ΑΕΚ!

Αραβίδης: 7
Δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα σήμερα, έχασε δυο-τρεις εύκολες φάσεις για εκείνον να σκοράρει, αλλά τελικά το κατάφερε ύστερα από σέντρα σε στημένο του Μάνταλου.

Κρισάντους: 6
Μέτριος ο Νιγηριανός επιθετικός, σήμερα πήρε πολύ περισσότερο χρόνο, από τα προηγούμενα παιχνίδια χωρίς να δείξει κάτι το αξιοσημείωτο, εκτός από την φάση σε μια αντεπίθεση της ΑΕΚ, όπου ξεπέρασε πολύ ωραία τον αντίπαλο του, αλλά χωρίς να καταφέρει να σημειώσει το γκολ.

Ντούνης: –
Αγωνίστηκε λίγο δεν μπορεί να κριθεί.

Γροντής: –
Αγωνίστηκε λίγο δεν μπορεί να κριθεί.