Ο Αραβίδης και ο… σεισμός για τη «Βασίλισσα»!

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Αχαρναϊκό, την εμφάνιση του Χρήστου Αραβίδη, αλλά και τον σημερινό αγώνα της «Βασίλισσας» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Goal

«Αποθέωση» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Ο Αραβίδης σκόραρε ξανά και η ΑΕΚ με τον αέρα από το Φάληρο νίκησε εύκολα τον Αχαρναϊκό με 2-0. Σαν να είχα κερδίσει τον  Ολυμπιακό υποδέχτηκε ο κόσμος τον Δέλλα και τους παίκτες».

Sportday

«Με τα φρένα σπασμένα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Τα δύο γκολ είναι λίγα για το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του Δέλλα…»

Livesport

«Δεν κρατιέται ο Αραβίδαρος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Σκόραρε πάλι ο Χρήστος στο 2-0 της ΑΕΚ επί του Αχαρναϊκού και έφτασε στα 10 γκολ μέσα στο 2015. Το κάρφωσε και ο Μπαρμπόσα. Κορυφαίοι οι Ανάκογλου και Γιόχανσον».

Ώρα των σπορ

«Δεκάσφαιρος μίστερ 21» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει ότι ο Χρήστος Αραβίδης πυροβολεί ασταμάτητα με δέκα γκολ σε ισάριθμα ματς. Άνετα 2-9 για την ΑΕΚ με τον μαχητικό Αχαρναϊκό και αποθέωση Αραβίδη και των άλλων παιδιών από 10.000 Ενωσίτες. Μια ανάσα από το πρώτο του γκολ ο Κρισάντους.

Σεισμός για τη Βασίλισσα. Περισσότεροι από 10.000 Ενωσίτες απόψε με ΠΑΟ. Στο πλευρό της ΑΕΚ του Σάκοτα, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της με ολοκληρωμένο ρόστερ σε υψηλό επίπεδο».