Λάζοβιτς: Φτάνει να υπάρχει κάτι με πολύ καλή προοπτική

Ενήμερος δηλώνει ο Σέρβος επιθετικός για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και τονίζει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί εκτός Σερβίας δεν έχει ο Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος τόνισε πάντως, πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν για ενδεχόμενη μεταγραφή στην Ένωση.

Ακόμα, υπογράμμισε πως είναι ενήμερος για το μέγεθος της ΑΕΚ ως σύλλογος ενώ μίλησε και με τα καλύτερο λόγια για τους Μπάγεβιτς και Μελισσανίδη.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Live Sport, ο Λάζοβιτς τόνισε: “Το ξέω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για μένα. Υπήρξαν δημοσιεύματα εδώ στη Σερβία που έκαναν σχετική αναφορά και τα διάβασα. Όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στην Παρτιζάν ή στον εκπρόσωπό μου. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο κι οφείλω πολλά σε αυτή την ομάδα. Πάνω από όλα όμως τη σέβομαι και τιμάω τη δέσμευσή μου”.

Όταν ρωτήθηκε τι γνωρίζει για την ΑΕΚ, ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός απάντησε: “Ξέρω κάποια πράγματα για την ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, με τίτλους κι επιτυχίες στην Ελλάδα. Ξέρω επίσης ότι είναι ένα κλαμπ με μεγάλε φιλοδοξίες κι έναν πρόεδρο που είναι από τους πιο ισχυρούς άνδρες στη χώρα”.

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε ομάδα εκτός Σερβίας, δήλωσε ότι: “Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που φοράω τη φανέλα της Παρτιζάν. Έχω συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή το μέλλον, αλλά μόνο το παρόν. Δεν λέω όχι στο να παίξω στο εξωτερικό. Φτάνει να υπάρχει κάτι με πολύ καλή προοπτική.

Γι’΄αυτό και δεν μπορώ να πω για την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα. Έπαιξα αρκετά χρόνια στην Ολλανδία και τη Ρωσία. Δεν σκέφτομαι μόνο το συμβόλαιο. Αν το έκανα αυτό θα είχα πάει στο MLS πριν από έξι μήνες, όταν μου είχε γίνει πρόταση. Πιστεύω όμως ότι έχω ακόμα να προσφέρω πράγματα”.

Όσο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Λάζοβιτς είπε: “Πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα. Έχει γράψει ιστορία τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο κι ως προπονητής σε πολλές ομάδες. Όλοι τον γνωρίζουν στη Σερβία κι όχι μόνο. Είναι άνθρωπος με κύρος και τη γνώμη του τη σέβονται όλοι”.