Ντάνστον: “Σαν ευρωπαϊκό το ματς με την ΑΕΚ!”

Διαβάστε όσα έγραψε στο blog του ο σέντερ του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι.

Με σεβασμό πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός σέντερ έγραψε στο blog που διατηρεί στο esake.gr για το αυριανό παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού και τόνισε ότι περιμένουν μια ανταγωνιστική ΑΕΚ, καθώς εκείνη έχει βελτιωθεί φοβερά. Χαρακτήρισε, μάλιστα, την αναμέτρηση σαν “ευρωπαϊκή”.

Αναλυτικά όσα είπε για το ματς:

«Καλησπέρα φίλοι μου,

Διανύουμε μια «περίεργη» εβδομάδα και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί. Αυτή την εβδομάδα, μετά από πάρα πολύ καιρό, δεν έχουμε παιχνίδι Ευρωλίγκας μεσοβδόμαδα. Έχουμε, όμως, ένα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο μοιάζει να είναι σαν ευρωπαϊκό. Και αυτό γιατί η δυναμική της ΑΕΚ είναι τέτοια που πραγματικά περιμένουμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό παιχνίδι. Έχουν βελτιώσει φοβερά την εικόνα τους το τελευταίο διάστημα και θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να έρθετε να μας υποστηρίξετε ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οπότε θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Εμείς θα πρέπει από τη μεριά μας να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ, να βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει σε άμυνα και επίθεση και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ελπίζω και εύχομαι πριν το επόμενο ματς, το οποίο αργεί κάπως είναι η αλήθεια, για το ελληνικό πρωτάθλημα, να έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ακόμη περισσότερο πράγματα μιας και τώρα τα “είπαμε” σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά το παιχνίδι μας απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου».