Μπαρμπόσα: «Θα δώσουμε περισσότερα και από τις δυνάμεις μας!»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στη maisfutebol.pt, σχετικά με την συνολική κατάσταση στην ΑΕΚ, την απόφασή του να αγωνιστεί σε μια ομάδα β’ κατηγορίας, Το μέλλον του αλλά και την επικαιρότητα με τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με την απόφασή του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ της Β’ Εθνικής: «Καθώς περνά ο καιρός, επιβεβαιώνεται πως έκανα καλά διότι πρόκειται για ένα πλάνο εξαιρετικά ενδιαφέρον. Είμαι σε μια ομάδα γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν ήμουν θερμός στο να αγωνιστώ σε σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας, αλλά εδώ η περίπτωση είναι τελείως διαφορετική. Είχα πολύ καλές συστάσεις από άλλους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές και μπορώ να πω πως ήταν μια πολύ σωστή απόφαση για την καριέρα μου. Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα και νιώθω πως ο προπονητής με εμπιστεύεται. Υπέγραψα για τρία χρόνια και βλέπω το μέλλον μου απόλυτα συνδεδεμένο με την ΑΕΚ».

Για τη συνέχεια της ομάδας: «Βάζουμε τις βάσεις για την επόμενη σεζόν, στην οποία θα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Γνωρίζουμε πως πολλοί περιμένουν από εμάς να πετύχουμε την άνοδο αήττητοι. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Οι οπαδοί μας έχουν πολλές απαιτήσεις και πρέπει να γνωρίζουν πως έχουμε συναίσθηση ότι βρισκόμαστε σε μια σπουδαία ομάδα».

Σχετικά με τη ρεβάνς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Σίγουρα θα είναι κάτι πολύ ωραίο και υπάρχουν πιθανότητες, καθώς αν αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό θα έχουμε μείνει να ανταγωνιστούμε με ομάδες ίσης ή μικρότερης δυναμικότητας. Προέχει, βέβαια, η πρόκριση από τα προημιτελικά και σε αυτό το παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα, περισσότερα και από τις δυνάμεις μας».

Όσο για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα και η Αθήνα μια φανταστική πόλη. Οι Έλληνες μιλούν για την κρίση, αλλά προσπαθούν όσο γίνεται να μην το σκέφτονται. Γενικά, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με την Πορτογαλία».